berfin1221 Merhaba anneler Spiral taktırmak istiyorum da bununla ilgili birseyi merak ettim parayla alınıyormuş doğru mu bilen var mı devlette yapmayı düşünüyorum da yine paramı istiyorlar
Hiilyuss berfin1221 bazıları ücretsiz takıyor. Ben bir devlete sordum eczaneden al gel takaöım dedi. Başka bir yere gittim bizde var takarız dedi ücretsiz taktı
3oglanannesi berfin1221 belki elinde olan hastaneler vardır.devlet bana medicalden al gel dedi.eczane satmiyormus medicaller satıyor.250 tl dedi fiyatini çok degil.
berfin1221 3oglanannesi fiyatı çok uygun böyleyse çok iyi olur biraz araştırdım 1000 TL diyen olmuş şaşırdım açıkçası
Esoz1110 berfin1221 Ücret ödemedim devlette taktırdım gideceğim gün sabah kan verdim sağlık ocağında öğleden sonra sonuç çıktı o da hamile olup olmadığımıza bakmak içinmiş sağlık ocağında spiral taktıracağınızı belirtin
hilalakdeniz Esoz1110 bende taktırmak istiyorum ama regliyi beklemek zorunda mıyız 40 lanmadan 38.gün falan taktırsak
berfin1221 Esoz1110 ya ben memlekete gidicem de orda taktırmayi düşünüyorum randevu almadan arayıp bilgi alsam bununla ilgili kesin bi bilgi verilirler mi sizce
Esoz1110 berfin1221 Bence verirler ben gittim sordum netlik olsun diye de biz buradayız zaten hep kanınız cıkar öğleden sonra zaten saat 17.00 kadar buradayız gelirsiniz demişlerdi sizin orada yoğun olurmu bilmiyorum burada toplum sağlığı merkezinde ketemde taktırdım
crybaby berfin1221 onu genelde adet kanamalarını düzenlenmek için ileti yaştaki kişilere takıyorlar isteğe bağlı bir şey değil diye biliyorum
dspn berfin1221 ben takindim doğumdan sorna kanamam kesilmedi devlete taktırdım ama şişkinlik stres kilo yapiyor 1sene kullandım yeter artık dedim o derece normal sprale geçtim şükür iyim şuan
seypar berfin1221 2050 tl ödedim biraz iyi bi markayı ucuz olandan piyasada yok artık bu var demişti eczacı o yüzden onu alıp öyle taktırmıştım