organikirmik coldplayy benimki daha küçük ama ben de öyleyim, hamilelikte bıraktım yumuşatıcı kullanmayı. Duş jeli falan kalmadı hayatımda bırakın parfümü 😅 ben böyle rahatım o da öyle rahatsa yapacak bi şey yok
organikirmik sutperisi çocuğu 1 saat yıkamasa lnşaatçı gibi koktuğunu söylüyor. Bana da o kadar güzel geliyor ki hala kokusu. Ben mi fazla romantize ediyorum acaba 🤦🏿♀️
arzu76 organikirmik bence ojesiz bir el de girmemeli ne işi var ki ağzında?? Benim bebeğim de elimi tutup ağzına götürüyor ama asla bırakmıyorum siz müsade ediyorsunuz galiba buna müsade edip ojeye takılmaniz çok absurb olmuş
organikirmik arzu76 evet müsaade ediyorum, her fırsatta elimi yıkıyorum dişleri kaşınıyor elimi sokamazsa kolumu sokuyor kolumu sokamazsa çenemi sokuyor. Hangisini kaçıracağım? Oje ile aynı şeyse sizin için siz öyle sokturtmayın
arzu76 organikirmik siz şimdi şu anki yaşınızla annenizin elini çenesini yalar mısınız çok iğrenç dimi çok garip bebek olması bunu normal ve olağan kılmaz bence asla doğru bulmuyorum aklı erse yapmaz zaten
canoom organikirmik o sırada ağzıyla saldırıya gecen bebem cenem yanağım neresi denk gelirse kit yapar 🤣
organikirmik arzu76 hanımefendi öneriniz varsa dinleyelim :)) diş çıkarma sürecinde olan bi çocuk 4 farklı diş kaşıyıcısı var ağrıdan durmuyor kucağıma alıyorum çeneme saldırıyor. Çenemi çekiyorum omzuma ağzını sürtüyor. Ne yapmamı istersiniz? Ben şu anki yaşımla kendi yumruğumu da ağzıma sokmam ama o sokuyor, şu anki yaşımla altıma da işemem ama o işiyor. Ne yapalım?
arzu76 organikirmik şuan o sürecin başındayız biz buzluğa diş kaşıma veya biberon başlığını koyuyorum çıkarır çıkarmaz vermiyorum tabi eline biraz dışarda bekletip veriyorum diş kaşıma oyuncakları dışındaki şeyler daha çok ilgisini çekiyor ona zarar vermeyecek başka şeyler veriyorum eline başka oyuncaklarını ağzına koyuyorum ısırsın diye temizliyorum zaten oyuncaklarını ama aşırıya kaçmıyorum sert dokulu bezler de çok işe yarıyor öneririm Müslin battaniyelerini örtülerini ağzında tüy bırakmayacak olanları tabii ki ısırmak hoşuna gidiyor havuç da verebilirsiniz mesela henüz denemedim ama aklımda ısıramaz da çok sert çünkü henüz henüz dişi patlamadıysa gayet güzel hırsını alır
arzu76 organikirmik bebeklerin hafızaları çok uzun süreli olmuyor o yüzden diş kaşıma oyuncaklarını bazılarını 5 gün falan ortadan kaldırıyorum sonra daha çok ilgisini çekiyor
canoom organikirmik benim kv diyor çocuğun kıyafetlerine güzel bi kokulu deterjanı kullanmıyorsun bebek gibi kokmuyor demişti 🤣🤣
organikirmik canoom geçen boynumu bir emmiş, gören de seks hayatım çok renkli sanacak afksnfkd bilseler diş çıkaran çocuğum var sadece 😂
goncarda organikirmik hangi ojeymiş o kokusu 3-4 gün çıkmayan ahahah 😀 ojenin kendi bile 4 gün dayanmıyo soyuluyo
Oblomov_ sutperisi oje , parfüm , deodorant , domestos , cıf vb urunler evımızde hıc bırı yok. Hamılelıkten berı. Oje zaten surmezdım kendı fıkrım hıc sevmem oje hele tırnak uzun mıdem bulanır. Ojede ıster ıstmeez tırnak uzun oluyor.
canoom organikirmik duş aldırıyoruz şampuanı köpürmüyor diye gidip köpüklü şampuan alacağım diyor 🤣🤣 köpük olmayınca temizlenmiyormuş ben çocuklarımı dalin’le büyüttüm diyor