Kitsu Gizmokzilla tabiii ki. Konya’ya sonradan geldim çok bilmiyorum bu geceden eşimi darlamaya başladım buradan şefikcana nasıl giderim diye 😅
Gizmokzilla Kitsu ayy illa şefikcana gelceksiniz diye bi şey yok tabi, zaferde de dükkanımız var 4den sonra gelirseniz ben oraya da geçerim hemen 4 de elemanım geliyo çünkü dışarıda da buluşabiliriz yeter ki buluşmak isteyelim😆
Kitsu Gizmokzilla eskiden nene hatundaydim ordan her yere gitmeyi tam öğrendim Buhara ya taşındık buradanda öğreneceğim inşallah. Kesinlikle 😅💜
Sanal Petibudyy oyun merkezi kesinlikle tavsiye ederim spor etkinlik ikisi de var fiyatları uygun en önemlisi aşırı ilgili ve bilgililer
Gizmokzilla Kitsu ay o tarafları ben de hiç bilmiyorum ben de evlenmeden önce nenehatunun karşısında paşam var ya orda oturuyodum iyi bilirim oraları 🫠🫠
Kitsu Gizmokzilla çok güzel yerler oralar. Burası köy gibi bir yer kendim aracım yok ondan zorlanıyorum ama halledeceğim 😅
Feyzosumunannesi Gizmokzilla Yaa daha dün piknikte arkadaşlar Konya planı yapmış sizde gelin dediler bir şartla gelirim coook sevdiğin bir arkadaşımın profiterol dükkanı var oraya uğrarsanız gelirim dedim ☺️☺️ İnşallah kısmet olur görüşmek balım 😘😘
Gizmokzilla yavrukurt_ eveet var 1 buçuk yaşında bile var ama o tam günde. Bizim okul şuan zaten sadece yarım gün. Ve sınıfta 5 kişiler 😆 çok güzel
Gul-42 Gizmokzilla ay bakacagım sımdı nerede zaferde ahaha sorsana cocuk olduktan sonra kac kere zafere geldın dıye🙈😂anamm cok subenız var ben nasıl gormedım ya🥰sen beysehır cad mısın yoksa zaferdekımı