Zumra_Fatma Benim oğlum şuan 32 aylık ve yeni yeni konuşmaya başladı bizde de konuşmama problemi vardı 🥲 İlk doğduğu zamanlar biraz adapte olması zaman aldı huyu çok değişmişti hiç susmadan bağırıp ağlıyordu sonra ben sürekli bak senin kardeşin gel sevelim hadi yardım et bezini alalım falan diyerek onu da dahil ettim ve alıştı ağladığı zaman asla kardeşine kıyamıyordu hemen oturup oda ağlıyordu🙈 Ama 1 aydır kıskançlık başladı mesela oyuncak vermek istemiyor elinden alıyor kendi oyuncak oynarken yanına geldiğinde İtiyor istemiyor anne al diyor ama bazen bakıyorum çok güzel oynuyor ağladığı zaman susturuyor hatta ben yemek yediremediğim de alıp kendisi veriyor ve inanır mısınız kızım o zaman yiyor 😂 Bir günleri bir gününü tutmuyor zorlukları da var ama ikisini kedi gibi bir arada oynarken görünce çok hoşuma gidiyor iyi ki arasını kısa tutmuşum diyorum 😂 Markete iki çocukla yeni gitmeye başladım zor oluyordu önceden ama artık alışıyorum gerçi yine çoğu şeyi online söylüyorum veya eşim alıyor ama insan arada bunalıyor ve atıyor kendini dışarı