twobabymom_ uykusuzanne__ ooo afiyet olsun kuşum döktürmüşün Esime yemek yok ne yerse yesin bende kızımla kıymalı makarna yaparım karpuz keser mis gibi yerim
mhtpdrmz uykusuzanne__ Sigara böreği Yaprak sarması Patates salatası Islak kek. Akşama misafirim var çaya anca bunları yapabildim kolaycanak 2 çocuk olunca 😂 artı üstüne temizlik olunca akşam yemeğine buzluktan döner ısıtıcam 😄😄
Bezelyeannesi uykusuzanne__ şehriye pilavı fırında sebze yoğurt çıkarırım yanına yalancı paça çorbası yapasımda var bugün paZar kV bahçede onlarıda çağırırım büyük ihtimal anca yeter
uykusuzanne__ Bezelyeannesi afiyet olsun canım Bezelyeannesi yalancı paça çorbası O nasıl oluyor acaba
Bezelyeannesi uykusuzanne__ tavuktan oluyor büt haşlayıp didikliyorum suyuna terbiye yapıp sarımsaklı sirkeli sos yapıyorum tam şifa çorbası oluyor bakayım internette tarifi varsa atayım
uykusuzanne__ farelikoyunkavalcisi oğlum 3 yaşında kızım 20 aylık😂😂bazen onlar uyurken yapıyorum bazen onlar varken bazende eşim varken sarıyorum sanada az kalmış😂😂