Minigim38 Kızlar bugün akşam üstü böyleydi hava ama sanki daha öncede başka ilde böyle olmuştu arkasından o büyük maraş depremi olmuştu. Yine deprem olmuş maraşta 1 saat önce. Nedense yine büyük bi deprem olacak diye içim rahat etmiyor uyku tutmuyor 🙁
kimbumadam Minigim38 bunun tamamen rüzgarla ilgisi var. Depremle ilgili olsaydı herşeyi önceden tahmin edebilirlerdi ve bu kadar derin araştırmaya gerek duymazlardı değil mi ? Öyle düşün🥰
Minigim38 barbiee_ oylesinebiri__ Dimi ya ürkütücü ama renk olarak çok güzel biseydi ama aklıma direk deprem geldi uyku da tutmuyor şimdi biraz önce gördüm 4 büyüklüğünde maraşta olmus sanki daha da olacak gibi
barbiee_ Minigim38 bende uyuyamıyorum asla çanta falan mı hazırlasam diye düşündüm. Deprem günü aynı böyleydi hava çünkü
Minigim38 Audrey_ bilmiyorum ama dediğim gibi başka yerde de böyle bi şey oldu hemen arkasından maraş depremi oldu çok iyi hatırlıyorum
Minigim38 kimbumadam bugün evet çok rüzgarlı bir hava vardı ama sıcak sıcak rüzgar esiyordu meteorolojik olarak ruzgarla alakalı olabilir ama ben çok iyi hatırlıyorum deprem de böyleydi hava haberde göstermişti şehiri de şimdi hangi şehir olduğu hatırlamıyorum akşam üstü böyle olmuştu gece de depremi yaşadık
gecekusu_- Minigim38 bizim buralar da büyükler gökyüzü böyle olunca deprem havası var derler ama ne kadar doğru bilemem Rabbim bir daha yaşatmasın 🙏🏻
kimbumadam Minigim38 Tamam canımın içi deee hangi şehir böyleydi😂 bu bilimsel olmuyor baya ütopik oluyo
kimbumadam barbiee_ Güzel bakın harika görünüyor ben İstanbul’da yaşıyorum ilacım olsa kendime sürcem ama bu kadar da kafaya takarsak hayat zehir olur bize