Tubaalprsln bsrkn evet kullanmayınca tehlikeli yastık koysan yine yer kaplar diye düşündüm diğer modellerde pek güzel değil kayınvalideniz nasıl yaptı zorlandı mı yapım videosuna bende baktm ama gerek var mı uğraşmaya bilemedim sonrasında olmazsa malzeme boşa gitmesin dedim 😊
bsrkn Tubaalprsln kayınvalidem dikiş konularında tecrübeli baya zorlanmadı aslında ama aslı astarını geçiyor. Kumaştı elyaflı derken hemen hemen hazır satılanlarla aynı fiyata geliyor. Sadece elyafa 600-700 tl gibi ödeme yaptı. Kumaş vs de eklenince 1000i rahat geçiyor. Benim sorduklarım da 1500 gibi bişeydi zaten. O yüzden çok da uğraşılmaz bence yapmakla
Tubaalprsln Omeraslan iki taraftan toplam dimi iyiki kullanıyorum yada almasaydım başka model alsaydım dediniz mi
Omeraslan Tubaalprsln Ben severek kullanıyorum. 90*180 yatak ölçüsü ben de girip yatabiliyorum. Oğlumda istediği kadar dönebiliyor. Çok da kafaya takılacak kadar küçülmüyor bence
Tubaalprsln Omeraslan nerden aldınız bide içindeki elyaflar çıkmadı dimi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz 😊
twobabymom_ Tubaalprsln 190 cm benimki meleğinisiklitoplari yazıyor sipariş kısmına baktım 2 yıl oldu alalı benim
Tubaalprsln twobabymom_ baya olmuş onun yorumlarına baktm ama elyafı dışarı çıkanlar olmuş o yüzden kararsız kaldım
derya0689 Babysfield sayfasına bakabilirsiniz instagramdan. Güvenilir. Biz oradan yaptırdık özel olcu cift tarafli minder şeklinde yatak koruyucu. Bağcıkları ile yatağa bağlıyorsunuz. Düğüm modeller gibi yer kaplamıyor. Tavsiye ederim.