_YanakReisinAnnesii Pirasalipuding benimki sayı olarakta çok alan olarakta büyük 🥲devamlı kullanayım inşallah etki eder en kısa sürede.
Pirasalipuding _YanakReisinAnnesii çok geçmiş olsun emzirirken maske takabilirsiniz ellerinizide sürekli yıkayın ben çok korkmuştum unuturda öperim diye
_YanakReisinAnnesii Pirasalipuding benim oğlan 4 yaşında nerdeyse 😅sıkı sıkı tembihledim unutur öpmek istersem(sorarım hep çünkü öpebilir miyim diye) anne ağzın yara diye söyle ve bir süre ağzıma yüzüme dokunma dedim,2 gündür bir problem yaşamadık şükür 🙏🏻ilacı da kulak çöpüyle sürüyorum temas etmeyeyim diye.
ssunflowerr _YanakReisinAnnesii emzirdiğim için nioli yagı sürüyorum çıktıgında çok iyi geliyor. Bebeğim olmadan önce ise hafif bi yanma hissettiğimde asiviral krem kullanıyordum o da iyi geliyor, gribiniz için ise propolis öneririm bağışıklığa birebir
_YanakReisinAnnesii ssunflowerr ondan yok maalesef elimde. Bağışıklık için ocean markasının imunol diye bir vitaminini önerdi onu alıp kullanmaya başladım. Bahsettiğiniz direkt propolis diye mi satılıyor eczane de acaba?
keremegeninannesi Zovirax diye bir krem var bana çok iyi gelir. Uçuk daha çıkmaya başlarken, hissettiğim gibi sürerim.hep yanımda evimde bulundururum.
_YanakReisinAnnesii keremegeninannesi eczacı asiviral diye bir krem verdi bana da kullanıyorum. Dünden bugüne bir patlama olmadı kabuk tutuyor gibi sanki ama ağrısı hâla var 🥲
byzyldz _YanakReisinAnnesii kantoron yağını devamlı sürüyordum yani nemi gittikçe sürmüştüm ertesi güne çok az kalmıştı diğer güne geçmişti kırmızı renk olandan
_YanakReisinAnnesii byzyldz bir sürü şey deniyorum bunun da hatrı kalmasın 😂aktardan herhangi biri olur mu?
_YanakReisinAnnesii mavisss718 Eczacıya sorduğum da bu kremi verdi günde 5-6 defa kullan dedi,dediği şekilde kullanıyorum. Umarım geçer ya çok acıyor özellikle kurudukça 😬