LezizeNine mozz ben klozet kullanamıyorum kullandığım zaman belden aşağı komple kendimi yıkamam gerekiyor asla temiz değil 😂 öyle böyle alışacak mecbur kendi yapmaya 😁 keşke olsaydı sen de rahat ederdin
balkizimcicekkiz mozz sunnet olmusmuydu oğlunuz benim yeğenim de sünnetten önce normal aşağı doğru yapıyordu şimdi pipisi gömüldü direk karşıya işiyor
mozz balkizimcicekkiz aynen sünnet oldu bizimde öyle hatta biraz sonra gidip tuvaleti paspasları vs yine yıkıcam çünkü yine her yer çiş içinde
balkizimcicekkiz Duyulurum benim yegeniminde aynısı oldu sünnetten önce normal aşağıya doğru yapıyordu tutmaya felan gerek olmuyordu şimdi direk karşıya gidiyor biraz tombul Bi çocuk olduğu için pipisi gömülüyor sizin sünnetten önce normaldi değil mi
Duyulurum balkizimcicekkiz evet sünnetten önce normaldi aşağıya gidiyordu ama şimdi tutması gerekiyor alışıp öğrenemedi bir türlü. Ama tam tersi oldukça zayıf bir çocuk yani gömülme durumu yaşanmıyor
badekuzeyguneyldz mozz ilk başta bunu öğrettim çünkü diğer türlü baş gelemem diye 😂 benimki yer tuvaletine giderken bile indiriyor kendi biraz titiz ama hep söylüyorum pipini indir oğlum diye
mozz badekuzeyguneyldz ya aslında yer tuvaletine giderken indirmesine gerek yok bırak çocuk rahat rahat yapsın yıkanıyor zaten sürekli tuvalet bizim evde sadece klozet var haliyle paspas hep çiş oluyo o sıkıntı