0000 Funda-12 evet sprey ve hap kullandık küçülme oldu ameliyata gerek duymadı doktorumuz hasta olunca tekrar yine ilaç kullanırsınız dedi
0000 Sonsuz18 yok normaldi boyu kilosu kızımın doğduğunda ama okula başlayıp hastalıklarla ugrasinca zayifladi
Eceozdmr011 0000 kaç ay kullandınız bizde kullanıyoruz küçülme olmuş ama ara sıra tıkanıyor konuşurken belli oluyor yani
M-V-S868820 Sonsuz18 eczaneye sorabilirsin argivit boy uzamasi için ocean en iyisi argivit te de var ama ocean tavsiye etti eczaci arkadasim
Sermec27 Sonsuz18 oğlum 4 yaşında şu an 16,5 kilo bir buçuk sene içinde Muhtemelen en fazla 2 kilo alır yani 18,5 olur boyu da 104 santim şu an yine bir buçuk senede çok uzayacağını sanmıyorum boyu da 108 olur Bizde de mi gelişim geriliği var yani
Sonsuz18 Sermec27 bende anlamadım internette normal yazıyor doğum boyuda azdı 45 cm ona göre iyi bence oda erkek çocuğu daha uzun olur derler
merrv26 Sonsuz18 5 buçuk yaşa 400 az gelir başka takviye kullanmıyorsa sadece d vitamini alıcaksa ama yanında başka takviye kullanırsa 400 alın
Mariamercedes Sonsuz18 Beslenmeden ziyade spora yönlendirin bence Yüzme, cimnastik , trambolin gibi Bana normal geldi boyu ortalama yani ne uzun ne kısa
merrv26 Sonsuz18 600 lük diye biliyorum 4 -5 yaşa ben balık yağıda kullanıuorum fazla yüksek kullanmıyorum o yüzden 5 yaşında benimkide balık yağının içindede var çünkü d vitamini bide yaz geliyor fazla yükleme olmaması açısından
Mariamercedes Sonsuz18 Bazı doktorlar gördüklerine göre yorum yapıyor maalesef persentile göre değil. Anne baba boyu da önemli tabi İstersen hastalanmayan cocuk atom tarifini dene Tahinden ziyade susam daha iyi boy uzatıyormuş. Bir de d vitamini kaçlık konusunu tekrar sor 400 düşük ama yaz geliyor yeterli mi diye
Sermec27 Sonsuz18 Vallahi bilmiyorum ki Biz 3 kilo doğmuştuk 49 santim Ama şu an 4 yaşında 104 santim falan kilosu da 16,5 yani 5,5 yaşlarında tahminim öyle olur
Sonsuz18 Mariamercedes ayn eczaneye yarın sorarım yani kısa sayılmam 165 ben eşim 175 doğum boyu kısaydı 45 santim evet yaa atomu deniycem bakıp teşekkürler çok duydum adını