Meri-Mel acemiibirann En guzeli en baştan çingene beşiği almak imiş 2 yaştan sonra çingene besigine geçen biz 🥲🙈
Gokturkmom acemiibirann Vallaha şöyle söyleyim hareketlendiği zaman da onda uyutur park yatağına alırım kullanmaya devam edeceğim ben🥰😂
Yusaydef acemiibirann kızımı elimizde sallıyorduk o derece iyi ki almışız diyorum şimdi 3 yaşında kaldırdık da
TwinsAndBeren acemiibirann eğer hareketli bi bebek değilse uzun zaman kullanabilirsiniz ve çok memnun kalırsınız benim kızım 1,5 yaşına kadar kullandı daha da kullanırdı ama artık sığmıyor 😂
acemiibirann TwinsAndBeren biraz hareketli ya ama gündüz gözümün önünde zaten bırakıp uyutmuyorum yine ani karar değiştirdim alacağım galiba 🫠
buaklinerdenaldinnerden acemiibirann ben ilk zamanlar çok kullandım ama 8 aydan sonra hareketlendi kullanamadım yatmak istemedi hep indi uyurkende düşüyo diye koyamıyorum ömrü az yani
acemiibirann buaklinerdenaldinnerden ay bu yorum da tekrar vazgeçirtecek ahahahaha az önce kesin alacağım diyordum 🫠
Bluemoons 5 aylık bebeğe hamak almak boşa bir masraf açıkcası çünkü gittikçe hareketleniyor ve hamak sadece bir tehlike böyle olunca. Bende bebeğimde 5 aya kadar kullandım kolik için bize iyi geldi ancak çok hareketli olduğu için bıraktık düşecekti yoksa
acemiibirann Bluemoons evet tek bırakmamak lazım ben sadece gündüz uykularında kullanmak için aslında istiyorum gözümün önünde uyutuyorum zaten hiç bırakamıyorum uyanıyor hemen diye belki kontrollü olabilir
Yusaydef acemiibirann hayır en fazla 2 yaşına bile gelmemişti e bebekten almıştık şuan eşyalarım toplu markasını bilmiyorum
TwinsAndBeren acemiibirann bence de çok rahat edersiniz benim kızım çok zor uyuyan bi bebekti ve sağolsun babaannesi battaniye ile sallamaya alıştırmıştı başka türlü uyumuyordu ayağımda hızlı sallamaktan da menisküs yırtığı çıktı doktor yasakladı son çare bunu aldım ve çok rahat ettim tavsiye ederim kesinlikle. E bebekten holmen marka almıştım 😍
Meri-Mel acemiibirann görsel atacak tarihini atacaktım yoksaaaaa 🤣🤣😂 ben de çingene beşiği diye araştırıp alınca duydum demek isterdim ama 7 yeğen büyüdü evin her yeri çingene salıncağı idi bekarken 🙈🤭