araskusum Kızlar biz klasik cırt cırtlı bezini kullanıyoruz uzun zamandır, molfix in külot bezini kullanan var mı aranızda artık külot beze mi geçsem hangisi daha konforlu
zgnat araskusum bende molfiks düzünü kullanıyordum aldığımız markette bitmiş mecburen eşim külot bez almış bende açıkcası denemek istiyordum kesinlikle tavsiye etmem sızdırıyo çevremdeki herkese de sakın almayın diye söylüyorum
zgnat Bence kullanış değişim açısından da düz bez daha rahat bebekler artık çok hareketli ve bez değiştirmek çok zor
beyzzsenturkk_ araskusum ev icinde rahat oluyo ama dışarısı ve gece icin cok dayanıksız külot bezlerin hepsi özellikle çok sıvı tüketen bir bebekse sürekli patlıyor
araskusum Pamukhanim_ yine cırt cırtlı aldım, külot bez sanki daha iyi olur taşırmaz diye düşünüyodum, kimse memnun değilmiş işi ki almadım epeyde alacaktım
Pamukhanim_ araskusum biz yanlışlıkla almıştık eşim bakmamış hiç memnun kalmadık rahat giydirmesi falan dönen bebeklerde ama taşma yapıyor
didoece araskusum ben uzun zamandır külot bez kullanıyorum efsane memnunum goon kullanıyorum ama artık yok primaya geçtim külot bezden devam. Çocuğa rahat bana kolay daha ne olsun
araskusum didoece molfix çoğunlukla beğenilmemiş belki Goon un ki daha iyidir hiç o markayı denemedim
bebisilay araskusum denemek için aldım 4 numaradayız molfixin külot bezini cok konforsuz. Çabuk sızdırıyor ve değişimi daha zor bence yırtması falan hiç pratik değil
araskusum bebisilay zor mu yırtılıyor, benim bebeğim altını değişirken hiç yatmak istemiyor ayakta kolay giydiririm diye düşünüyorum ama çok olumsuz yorum geldi
Aysunnkaya araskusum bende yeni geçtim gece bezi olarak kullanıyorum külot bezini taşırma yapmıyor memnunum ikiside rahat kullanışlı dene istersen