hzl_60 Adetim gecikti tarlusal adet söktürücü kullanmama rağmen ilaç biteli 11 gün oldu ama adet olmadım var mı aranızda bu durumu yaşayan
birprensannesi41 hzl_60 bende olmamıştjm en son kullandıgımda bir bakmıştım ki meğerse hamileymişim ahahahah
rumeysaatk birprensannesi41 6 gün gecikti hapı kullandım hala olmadım fakat 2 kere test yaptım negatif çıktı
birprensannesi41 rumeysaatk 2 hafta geçmişti hala olmamıştım doktora gittim neden adet olmadım diye ultrasonla bakmişti direk🤣
chngmom aaa ben 😀 ben de tarlusal kullandım kutuyu bitirdim bir hafta içinde adet olmayı beklerken 6. günde testte çift çizgiyi gördüm 🥹🥹
birprensannesi41 rumeysaatk hayır çünkü polistik overdim sürekli ilaçla adet kaliyodum doktor bana hamile kalamazsin dedi ben erken menepoza girdiğimi düşünmüştüm
rumeysaatk birprensannesi41 çok teşekkür ederim ödüm kopuyor hamileyimdir diyede fakat evde 2 kere erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 1 kere normal kaset yaptım ondada negatif çıktı fakat 5 saat sonra silik çizgi çıktı o yüzden evde sinir bombası olarak geziyorum