ceylansak Bugün itibariyle yapmış olduğum bir eylem. Korkunç bir acıyla diş doktoruna gittim ve çektirdim hatta 3-4 iğne yaptı 2-3 saate bekledim o sütümü sağdım ve attım Sonra normal emzirdim gayet yolunda her şey şiş ağrısı çok çok kötü bir şey geçmiş olsun
zulaleks kaderbilge evet bebeğim 4 aylıkken çektirmiştim. Anesteziden sonraki sütümü sağıp atmıştım iki göğsümüde. O sırada buzlukta olan sütümden verdim bebeğime
ikibaloglanannesi 3 saat bekleyin. Sonra sütünüzü sağıp dökün o şekilde emzirin. Geçmiş olsun 🙏🏻 Bayramdan sonra benim de çekimim var bende bu şekilde 3 saat bekleyip sağıp döküp öyle emzirme yapacağım(2 aylık oluyor benimki Haziran’da ama)
kaderbilge Dfncgdm2022 yani çektirmek istiyorum çok kötüyüm ağrısından ve ağrı çektiğim için kızımla bile doğru düzgün ilgilenemiyorum sütünüzü sagdinizmi ya ben hiç sagmadim ama buradaki çoğu arkadaşlar sütünüzü sağıp atın fln demişler ama
Dfncgdm2022 kaderbilge yok sagmadım zaten süreklı emen bır cocuk degıldı ama yınede doktorum boyle bır sey demedı sagmam gerektıgını solemedı hatta ben emzırdıgımı soledıgımde hıc bır sorun olmayacagını dısım cekıldıktrn sonra dırek emzırebılecegımı soledı acıkcası sız yıne kendı doktorunuza sorarsınız
Zeyneptayfun kaderbilge ben çektirmiştim iki saat emzirmeyip makina ile sağıp dökmüştüm canım sonra emzirmeye devam etmiştim
aliaras_2022 kaderbilge ben yaptırdım sıkıntı olmuyor hatta çocuk doktorum sağım yapmana gerek yok dedi direkt emzirmiştim