buszeynep Yani emmeyince meme reddi yapınca illaki azalmıştır diye düşünüyorum ama bebeğimin hiç kilo almaması canımı çok sıkıyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum , biberon da ememiyor. Süt kaşığıyla dışarı atıyor sütleri , napıcağımı bilemiyorum
babyhappy34 buszeynep buszeynep buszeynep Şuan yine okurken kendimi gördüm aylardır aynı sorunla uğraşıyorum benimki de kilo almıyordu yaklaşık 15 gün hiç almadı 5 ay 20 günlük şuan benimki de biberon asla almadı herşeyi denememe rağmen bi iki gün önce tekrar denedim ve çok ilginç aldı sağdığım sütü veriyorum içirebildiğim kadar ve 10 gündür en azından tartıda değişiklik var
buszeynep babyhappy34 kilosu kaçtı peki bebeğinizin ve ne kadar süre kilo almamaıştı farklı neler yaptınız
buszeynep babyhappy34 ve habgi marka biberon kullanıyorsunuz, avent lansinoh ve wee biberonları denedim ben almıyor bilmiyor yani emmeyi biberon
babyhappy34 buszeynep 3200 doğdu erkek bebek ilk 3 ay gayet iyi kilo aldı sonradan 400 gram hep ama 4.ay kontrolde 6400 gramdı 5.aya girdik ve hiç almamaya başladı 10 gün hiç değişmedi 50 gram bile almadı şuan güncel 7100 gram son 11 günde 200 gram almış 5 ay 20 günlük oldu şuan
nerminisitan buszeynep cennet hurması kurusu çok güzel süt yaptı bende canım. Bestlak damlamı da ihmal etmedim bu süreçte. Bir de yenidoğan dönemi gibi geceleri de dahil iki saatte bir emzirdim. Bir yabancı makalede okumuştum. Yurtdışında böyle yapıyorlarmış. Gerçekten de sütüm yenidoğan dönemindeki haline döndü
emineglg buszeynep eğer biberon almıyorsa sütünüzü sağıp şırıngayla verebilirsiniz serçe parmağınızı bebeğinize verin o emecektir o esnada azar azar sütü ağzına sıkın ben bebeğime ilk zamanlar öyle vermiştim
buszeynep emineglg bugün doktor denedi , ağzına parmak girince öğürdü, ağzına giren tüm sütleri dışarı atıyor yutmuyor, doktor mamayla denedi hatta bugün
babyhappy34 buszeynep sabırla beklemek zorundayız inanın aylardır araştırmadığım şey kalmadı farklı doktorlara da gittim herkes farklı bişey söylüyor bi şekilde daha fazla emzirin sağıp verin diyor ama almayınca almıyor ne kadar verebilirsin hala meme konusunda sıkıntı yaşıyoruz uykuluyken ayakta emziriyorum mesela bide alerjisi var mı reflüsü var mı bunlar çok etkiliyor meme reddini ki biberon almayan ni bebek için benimki de öyle çünkü
buszeynep babyhappy34 alerji ya da reflü yok , sütüm tazyikli olduğu için ilk başta meme reddi yaptı ama 1 aydır devam ediyor. Dediğiniz gibi 1 aydır zıplayarak emzirmeye çalışıyorum uykuluyken , sonra bir de sağıp süt kaşığıyla veriyorum ama buna rağmen hiç kilo almaması neden onu anlamıyorum ve canımı çok sıkıyor
buszeynep babyhappy34 alerji ya da reflü yok , sütüm tazyikli olduğu için ilk başta meme reddi yaptı ama 1 aydır devam ediyor. Dediğiniz gibi 1 aydır zıplayarak emzirmeye çalışıyorum uykuluyken , sonra bir de sağıp süt kaşığıyla veriyorum ama buna rağmen hiç kilo almaması neden onu anlamıyorum ve canımı çok sıkıyor
babyhappy34 buszeynep geçici bi dönem olabilir bizim de çok şiddetli değil ama süt alerjisi şüphesi var reflü de aynı şekilde kusma vardı belki o yüzden yavaş kilo alımı ama bende neden durduğunu anlamadım aynı şekilde hergün düşündüm ama geçici olabilir aylık değerlendirmek lazım bide 4.ay atağı zaten çok zor geçen bi dönem o kaynaklı da olabilir canınızı sıkmayın yalnız değilsiniz
buszeynep babyhappy34 inşallah benim bebeğim de alır, biberonla damaklarının arasında oynatıyor sadece, emme de yetmiyor belli ki
babyhappy34 buszeynep biberon alsin diye bir sürü marka denedim bende aylarca direk iterdi ağlardı yada oynardı ama emme refleksini hiç yapmadı bakın 5,5 ay boyunca geçen denedim yine lansinoh biberon biraz oynadı dişini kaşıdı derken çekmeye başladı şok oldum bende ama iyi mi kötü mü bilemem ama emme sorunu olan bebeğimin emme sorunu daha çok arttı bi kaç Günde bile ama gramaj aldı en azından diye mecburen süt sağıp veriyorum mamayı almıyor kesinlikle he şu da var biberonla da öyle kolay içmiyor içirene kadar bi aaat uğraşıyorum sizde pes etmeyin deneyin ve az emiyorsa sütünüzü mutlaka sağın azalıyor yoksa bebek az emdkçe
aselkussum buszeynep farklı zamanlarda farklı yöntemlerle biberonu deneyin muhakkak diğer yöntemler daha zor ve uğraştırıcı bence . 7 aydır sağımla besliyorum kilo alimimiz hep az en alt sınırdan yemeyen çocuk uyumayan çocuk kadar zor bişey yok. Rabbim kolaylastrsin sizede banada
serayyyy buszeynep mama deneyin bide sütünüzün kalıtesını ölçtürün ablamın sütünün besleyici özelliği yoktu mesela doktor sütü kesip mamaya donmesını istemıstı mideleri ne kadar ki acıkınca biberla içiyolar merak etmeyın
betulrahimi buszeynep bebeğin ayı ilerledikçe kilo alımı yavaşlar benim oğlum şuan 11 aylık aylardır 10 kilo olmadı bile bebekten bebeğe değişim olur ama muhtemelen büyümesi ilerledikçe kilo alımı yavaşlıyor
2_oglanannesi buszeynep bir şekilde emzirmelisiniz gün içinde. Eminim her yolu denemişsinizdir ama başka nasıl olacakki el kadar çocuk. Allah yardımcınız olsun