Aselaliemirinannesiii Kızlar bugun turko bebek bezi aldım fiyatına göre kalitesi cok iyi bence sizde deneyin 🤗
Ses6052 Aselaliemirinannesiii bende almayı düşüyorum sonuçta Türk malı hem hesaplı hem yerli hemde kullanımı iyi diye düşünüyorum
Burcutuna Aselaliemirinannesiii bizde kullanıyoruz çok güzel hiç sizdirmiyor sadece tek sıkıntı değişik bir kokusu var ama içinde sağlığı bozacak bişe olmaması devam etmemi sağlıyor
Aselaliemirinannesiii Burcutuna evet saglıgı bozacak hic bise yok Türk malı ve cok güzel bide reklamını haluk levent veriyorsa yanlış bise kesinlikle yoktur 😉
ayazasaf Aselaliemirinannesiii gerçekten memnun kaldınız mı ? Biz aylardır molfix kullanıyoruz memnunum ama Türk malı adı bile yeter almayı düşündüm
Aselaliemirinannesiii Aliferman benim oglumu pisik yapmadı inanın cok memnun kaldım hem her bebekte farklı tabi
Aselaliemirinannesiii ayazasaf bende öyle düsündüm Türk malı duruken neden baska ülkelerin ürettigi bezleri kullanalım bende gercekten memnun kaldım sizde alırsanız umarım sizde memnun kalırsınız
Hilalceee Kullanıyorum ve düşünün ki Prima’dan sonra..Mükemmel bi kalite.. Prima’ya verdiğim paraya acıdım😄
ikiprensesannesiiiii Ben şikayetimvar.com da çok kötü yorumlar okudum o yüzden korktum almaya. Kalıbı küçük diyorlar siz primayla aynı beden mi aldınız?
Aliferman Kalıbı küçük ve oğlum kakasını giç emmedi ben memnun kalmadım evet sızdırma yok ama emmesi de iyi değil