babylove_ Gününüz nasıl geçiyor yeme içme dinlenme iş güç nasıl ayarlıyorsunuz dayanıyorsunuz ? 6 aylık hamileyim 1.5 yaşında kızım var akşama doğru artık pilim bitiyor kendime doğru düzgün bakamıyorum bile sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah
amantanrimdidim babylove_ benim oğlum 22 aylıktı hamile olduğumu öğrendim. 2,5 yaşında kardeşi oldu. Sizi korkutmak istemem ama doğunca bayağı yoruyorlar. Eğer etrafınızda yardım eden birisi yoksa
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala babylove_ Umarım destekçin vardır. En fazla ilk 1 yıl zorlanıp, sonra iyi ki diyceksin
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala esay22 3.de pes edip bağlattırdım. Allahım güç kuvvet versin Allahım yardımcın olsun inşallah 🤲 Diğerleri kaç yaşında, destekçiniz var mı?
babylove_ esay22 nasıl yapıyorsun püf noktan falan varmı yemek yemesi yükümün üstüne yük biniyor resmen ilgisiz bıraksam aynı şekilde ev işi dersen hangi birine yetişecek bilmiyorum
esay22 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala amin canim allah razi olsun hayır destekcim yok eşim şehir dışinda calişir herseyle ben ilgilenirim büyük oğlum 9 yaşinda kizim 5 yaşinda kücük oğlum 1 yaşinda kizima 36 haftalik hamileyim valla bazen deliriyorum yalan yok 😂 alistim artik ya biri okula biri ana sınıfına kücüğu desen evin içinde peşimde dolanir uyku saatlerinde hal ediyorum işimi anlicağin eşimin nankörlüğünden başka yormuyo beni bişey hele cocuklarim asla ☺️
esay22 babylove_ elimden geleni yapmaya calişiyorum onlar için uyuduklarinda genelde işimi yaparim 9 yaşinda ki oğlum destekçi oluyo.bana ben yemek yaparken katdeşiyle oynar evi toplar eğilip kalkamiyorum diye anne dur ben yapayim der kizimla bir olup yapariz cocuklarim la cok şükür allah ta yardim ediyo
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala esay22 Ailelerin desteksizliğini geçtim, eş desteksizliği gerçekten yoruyor bunaltıyor insanı🥹🙄maşallah size 💕🫶
esay22 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aile testeği şöyle ağir işlerim olursa annem ablam gelip yapıp gider 1 2 saat eşimin ailesi desen oğulari ne ki onlar ne olsun 😂 eşime kelince ben onun kahrıyla dünyaya sığamadım o benim ahım la toprağa sığmasın başkada lafım yok
esay22 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala amin sağolasin allah büyük ya bana allah ve cocuklarim yeter aliştim artik takmiyorum ☺️
_tugcee esay22 Nasip olursa 2. Sezeryanı olucam bende🥹ilk sezeryandan sonrakiler nasıl daha mı zor oluyor yoksa aynı mı😌bide benim iç yaralarımda henüz iyileşmeden hamile kaldım tekrardan