Misskokulum Deletedmom113 zeytinyağının ne gibi zararı var bilmiyordum ya sadece yakıcı olduğu icin deriyi tahriş eder diye biliyorum yanlış mi biliyorum 😐
Ygtek Deletedmom113 evet benim doktorumda bana zeytinyağı yenildiğinde faydalı ama sakın bebeğin kafasına sürme dedi. Hindistan cevizi yağı sür en iyisi o dedi. Bende burda okudum herkes zeytinyağı sürüyordu konaklara ama iyiki sürmemişim
Mom103 Deletedmom113 ben cildiyeye götürmüştüm bebeğimi konakları için her şeye deva zeytinyağı falan demişti of off😑😑
Arven10 Ygtek bizim de doktorumuz Konak için zeytinyağı sür dedi kendisi ünlü bir profesör üstelik zeytinyağının da hiçbir zararını görmedim açıkçası🤷♀️
Edaekiz Bebeğim 3.5 aylık ben kullanıyorum zeytinyağı sürüyorum bebeğime ama kendi ellimizle yapıyoruz onu da sürmemek gerekiyor
serapgs09 Ön ve arkayı aynı anda sürmek büyükler için bile tehlikeli iken bi bebeğe neler yapar tahmin bile edemiyorum benim ebem ayaklarının altına sürmemi önermişti sadece.
Ygtek serapgs09 ya doktorum kesinlikle önermiyorum dedi. Bebeklerin ciltleri çok hassas olduğu için alerjik bir duruma sebebiyet verebilirmiş. Birde asitten dolayıda önermiyorum dedi.
Deletedmom113 Mom103 hahaha 😂😂dr lar bile çelişkide be ama ben bu dr çok güveniyorum yaa bir dr daha var oda paylaşmıştı kuzum
Denizoglum Mom103 bana da ebemiz zeytinyagina biraz karbonat dok karistir konaklarina sur demisti 2 kere yaptm gercekten zararli miymis bide karbonat dok demisti🙁🙁😣😣
Mom166262 Zeytin yağını bende kullandım zararlı olduğunu pek sanmıyorum tabi ben ısıtıp asidini yok ediyodum ama viks için 3 yaş altı yasak zaten bebek için olan viks lerde 6 ay öncesi sürülmez zaten kullanım talimatında da yazıyo