beybitolat Kızlar oğlum 4 aylık kaç damla vermem gerekiyo ? Eczacı 1 damla dedi ama bi yanlışlık olabilir mi? Doktorumuzun önerisiyle aldık ama ona kaç damla olacağını sormayı unuttum
CheriBlossom beybitolat bizim doktorumuz kilosunun 2 kati kadar dedi 8 kilo 16 damla kullaniyoruz 8 damla sabah 8 damla aksam olucak sekilde kullaniyoruz doktorumuzun yonlendirmesiyle
Pamukhanim_ beybitolat bizde aynı demir damlasın dan kullanıyoruz doktorumuz da eczacı da kilo başına 1 damla dedi 7 buçuk aylık 8 kilo 8 damla veriyorum
nursemam beybitolat biz 4 aylıkken içindeki damlalık 0.5 ml okadar vericeksin dedi doktor fakat kızım hiç sevmiyor içiremiyorum tükürüyor
BortcecineG Kilo başı 2 damla kullanıyorum ama biz 9 ayligiz. Daha önce sormamıştm kilo başı 1 veriyordum . Gidince sordum kilo başı 2 dedi.
beybitolat BortcecineG çok teşekkür ederim 🙏eczacı neden günde sadece 1 damla dedi öyleyse. Salak herif
beybitolat CheriBlossom bizim tekrar randevumuz salı günü ben o zaman bi sorim teyit ediyim o zaman. Teşekkür ederim💕
alyabarlas Pamukhanim_ ya ben şeyı unuttum sabah aksammı verıyorsuk gunde 1 keremi ilk kızımda kullandım 6 sene gectı unuttum sımdı oğluma gunde 1 kere 5 damla verıyorum ama sabah aksammıydı acaba
Pamukhanim_ nursemam kaşığa veya şırıngaya damlatip vermeyi deneyebilirsiniz benim kızımda aynıydı öyle yapıyorum
beybitolat oylesinebiri__ evet canım 4 aylık ben o zaman en azından doktoru görene kadar kilosuna göre veriyim