kaderbilge Kizlar hiç lenf bezi şişliği durumu fln yasadiinizmi ya ne fayda ediyor daha önce de yaşadım iki tarafta şişmişti ultrason istediler 10 Haziran’da ultrasona gircem ama şuan gene sis ne geçirir yada ne yapabilirim
reri kaderbilge vücudunda enfeksiyon olabilir. Yada yakın zamanda grip olmuş olabilirsin. Ne geçirir konusunda bi fikrim yok açıkçası. Çok geçmiş olsun
Pamukprenss kaderbilge acıyorsa sıkıntı yok ağrı durumu orda enfeksiyon varlıpuna işaret. Kend kendine şişen ağrı vermeyen lenflerden korkulur
fairytaleofthestars kaderbilge yaklaşiık iki yıldır şiş boğazımdakiler boynumdakiler ultrason çektirdim iki defa ikisi de önemsemedi doktorların farklı doktorlarla görüştüm elle muayene ettiler yani bunlar böyle kalabilir geçmeyebilir korköa dediler ben de artık takmayı önemsemeyi bıraktım
kaderbilge reri çok teşekkür ederim grip olmadım ama çok şiddetli acio o kısmı gecenlerde de olmuştu ultrason istediler daha cekilmedik ama
Pamukprenss mavikuss_ ağrı varmı koltuk altında genelde kıl dönmesinden olur yumurta bezesi gbi şiş ağrılıdır
Pamukprenss kaderbilge muhtemelen ya bademcik iltihaplamış yutkunamıyorsunuz yada dişinizde görmediğinz enfeksiyon çürük vardır. Genelde kanser türü lenf şişmeleri sinsi olur ağrı yapmaz sert bir kitle olur sadece
papatyatanesi kaderbilge kız kardeşimde de aynı durum oldu antibiyotikle geçmişti inşallah sizinde geçici bir durumdur
mavikuss_ Pamukprenss agrı var baya ağrıyor ama içte bastırıp oynayınca belli oluyor doktor tam lenf bezının orda tam dedi ondan ultrason istedi başka doktorda kıl iltihabı dedi ama ultrason a girmeden ilaç kullanmak istemedim
aybkenl Diş enfeksiyonu yada kulak boğaz enfeksiyonu geciriyor olabilirsin 1 senedir yaşıyordum en son ameliyata girersin diyince şuan dişlerimi yaptırıyorum şükür ki kesildi
kaderbilge aybkenl sanırım benimde dişimden kaynaklı ama emziriyorum acaba sorun olurmu kırık bı dişim var galiba ondan kaynakli
hfshmzhnzll kaderbilge benim kızımında lenfi şişmişti. Sonuç tüberküloz çıktı. Tedavi görüyor şuan. Aksatmayın sakın
Pamukprenss hfshmzhnzll geçmiş olsun . Direkt tüberküloz olmadı heralde. Öncesinde grip nezle gibi başlar sonra geçer gibi olur öksürük olur bir ay içinde lenfler şişmeye başlar yanılmıyorsam . Hemşireyimde süreç böyle başlıyor. Yani lenf bezleri hastalık enfeksiyon artışı olmadan şişmez