05012025 karpuz_ dikiş dikmek ya acayip keyif alıyorum, cocuklarla zor ama o makinelerin sesi kafamın içindeki sesleri susturuyor sanki hobimi de işe çevirdim ufak tefek kazanıyorum küçük bi butiğim var instagramda dönem dönem yetiştirebileceğim kadar sipariş alıyorum gerçekten küçük 120 takipçim var yarısı akrabayı tahlukatım 😅 kitap okumayı da cok cok seviyorum ama ilmi kitaplar okuduğum için çocuklarla kendimi veremiyorum malesef 🥲
05012025 karpuz_ hayır evde kendim annemin annesinden kalma eski makinesiyle gizli gizli öğrendim kendim bozdum kendim tamir ettim baktım bişeyler yapabiliyorum anneme dedim öğret bana diye hiç istemedi kafanı yorma falan diye ama kendisi ilk bebeğimin nevresimlerini dikerken hem izledim hem sordum ufak ufak eski kıyafetlerden bişeyler kesip diktim cok video izledim kızıma elbiseler diktim iyi kötü sonra annem madem dikiyosun bu eski bozuk makineyle olmaz al bitene dedi künyesi bozdurdjm üstünü eşim tamamladı aldım bi makine öyle öyle işi ilerlettim arkadaşlarım çocuklarına istedi sonra onların arkadaşları gördü falan derken ısrarlarıyla sipariş almaya başladım e tabi sipariş aldığım için daha iyi olsun diye overlok da aldım. İlk diktiklerimde cok hatalarım vardı indirimli verdim yada coğunu hediye ettim çok kumaş israf ettim öyle parasal bi kaygım da yoktu hem hobi için hemde allah rızası için cok cok ucuza diktim elimi alıştırdım şimdide ara ara yine sipariş alıyorum yine piyasaya göre uygun dikiyorum sayılır.
Pirasalipuding karpuz_ internette var nakış teknikleri yapa yapa gelişiyor birde hazır kitler oluyor onlarda yardımcı oluyor
mondecaidensecmeler karpuz_ boş olunca genelde izlediğim dizilerin izleyemedigim bölümü varsa izliyorum 🫠
serapozbkr Bebişten önce dizi izlerdim, yürürken müzik dinlerdim, kitap okurdum, arada ilham gelirse yazdığım hikayeme devam ederdim. Şimdi hiçbirini yapamıyorum ama inşallah bir ara yavaş yavaş hobilere dönüş yapacağım 😂😂
hazale966 karpuz_ benimkide öyle odadan odaya eşya taşıyor🤣 evi süpürürken viledayı ona veriyorum onla oyalanıyor. Silme kısmındada süpürge veriyorum ben yeri siliyorum. Kova tuvalette oluyor kaposınıda kapatıyorum. Yoksa benimkide kovadaki suyla oynamak istiyor🤣 artık oldufu kadar diyorum. Haftasonu babasıyla parka yollayıp dip köşe o zaman yapıyorum
karpuz_ hazale966 ekstra efor gerçekten bebekle temizlik 😂 bende eşim gelince yapıyorum hızlı hızlı 😂
canmanayvesuyu karpuz_ nasıl boş vaktiniz oluyor çocuğunuz büyük mü 😂 ben vakit bulamıyorum asla 🤦♀️ ama hobilerim kitap okumayı seviyorum yabancı dizi izliyorum öyle çok değişik bir hobim yok açıkçası 😂😂
karpuz_ canmanayvesuyu 16 aylık olacak az kaldı 😂 şimdiye kadar bende bulamıyordum vakit uyutsan uyumaz oynasan oynamaz 😂😐 şimdi biraz daha iyi tabi ara ara atak veya diş oluyor onlar harici uyuduysa boş vaktim oluyor temizlik de yapamıyorum zaten çünkü az bir sese hemen uyanır 😆 1 saatte olsa boşluk olunca sıkılıyorum bende 😂 yatsam uyurum uyursam sonra uyuyamam böyle bir döngü işte 😂
mondecaidensecmeler karpuz_ sahipsizler ile inci tanelerini izliyorum sahipsizleri kolay kolay kaçırmamaya calisiyorum