realmom Kızlar sabah bebeğim yataktan düştü uykuluyken yanıma almışım zaten günde toplasan 4 5 saat anca uyuyorum onun düşmesiyle sıçradım ama hiç ağlamadı ona çok şaşırdım düştüğü yerde halı da yoktu canı acımadı mı ondan mı ağlamadı
gizematadeniz realmom 2 saat uyutmayin 24 saat de takip edin. Kusma, gozlerde kayma, asiri uyku hali, kulak arkalarinda morarma gibi ekstra bisey fark ederseniz acile gidin. Geçmiş olsun
birbebis_ Muhtemelen oda şok gecirdi yataginiz cokmu yuksek nasil dustu basini vurdu mu kac aylik bebeginiz bunlarda onemli
blossoom realmom her annenin başına geliyor malesef bende 2 sn arkamı dönmemle koltuktan düşmüştü hali vakti yerindeyse bişeyi yoktur insallah 🙏
birbebis_ realmom dikkat etmek lazım sureci izleyin benim kizimda dusmustu ama aglamisti baya 8 aylik falandi bisey olmamisti
feyzanuur realmom oğlum da 2 kez yataktan düşmüştü hiçbi şey olmadı. bizim yatağımız baya yüksek. tabi doktoruna danıştık o da hiçbi şey olmaz benim oğlum da kaç kere düştü dedi. herhangi bi komplikasyon gözlemlemediyseniz rahat olun
gokceege realmom en az 4 saat uyutmayın . Fışkırarak kusma . Gözlerde kayma veya farklı birşey olursa hemen doktora gidin takip edin . Çok geçmiş olsun 💐
blossoom realmom bebekler birazda annenin tepkisine bakıyor sen tepki vermediysen belki o yüzden ağlamadı ben düştüğünde korktuğum için bağırmışım benden korkusuna ağlamıştı benimki de 😂
feyzanuur realmom şimdiye kadar bi belirti olurdu olsa. normal rutinde nasılsa aynı demi? bi değişiklik yoksa sıkıntı yoktur inşallah allah korusun tüm yavruları🙏🏻