inci80 Doğum yardımı alan var mı mayısın ilk haftası dediler ikinci hafta bitti çocuk 6 aylık olacak bi değişme yok
inci80 saremomm_ benim ikinci çocuğum ama kimi 5 bin kimi aylık 1500 diyor 144 ü aradım 1500 alacaksın aylık dedi bekliyorum merakla
ferdagok durubebek_ telefondan ben de yapamamıştım, bilgisayardan chrome dışında bi tarayıcıdan yaptık. Denemediyseniz bir de öyle deneyin 😊
tkut inci80 başvuru ekraninda doğum yardımı 2015 sonrasi doğan çocukları kapsar diyor benim de 2. Çocuğum inşallah dedikleri gibi alırız 🤗
ElisaMom_ Kızlar umutlanmayin bence boşuna saolsunlar yine hepimizi kandırdılar,koskoca forumda çevremde bu parayı alanı duymadım görmedim daha
58vildan Bana red gelmiş sebebi kayıtlarda 2025li çocugumun olamamasıymış :) tapu gibi kimliği yok saymışlar 🤣
tkut 58vildan red sebebi böyle mi yazıyor kaç cocugunuz var bize gelen red sebebine baktık ilk çocuğuma gelmiş 2025 de doğan çocuğuma gelmemiş
58vildan tkut evet direkt böyle yazıyor 30 nisanda başvuru yaptım 7 mayısta bu şekilde hem sms hemde e devlet üzerinden red yanıtını gördüm tekrar başvurdum 8 mayısta hala devam ediyor yazıyor
inci80 kaderdurusefa e devlete doğum yardımı yazın aile ve sosyal yardımlaşma Bakanlığına yönlendiriyor zaten