asyam230524 Bezelyeannesi on evet denemeye alışması lazım belki tadına baksa yicek ama baktıramıyorum kıyamet kopsa bakmıyo salya sümük ağlıyor çıldırıyo
Bezelyeannesi asyam230524 benim kızımds öyleydi önce kokluyodu sonra yemiyodu ama ısrar etmedim dediğim gibi yermisin yemem tm ben yerim ozaman diyip yiyodum veya kuru tarzda bişeyse tabağı tv inletirken falan oturma odasında veriyodum öyle öyle alışto ama en etkilisi yiyen çocuk görmesiydi sanırım . Birde şimdi aklıma geldi bazı çocuklar görsel konuda hassas misal pizzayı ters çeviriyorsa ne bileyim karışık yemekleri istemiyorsa sizinkide hassas olabilir
nisagokce asyam230524 en iyisi onları hiç düşünmemek yoksa insan kafayı yiyor napalim bizim çocuklar da yemeyen kesimden diye kabullenmek 😂
pozitifanne06 asyam230524 benim kızım da seçici besleniyo çözüm olarak sebzeleri mücver ve pankek olarak verince biraz yiyo. Haşlanmış yumurta için bimde eğlenceli yumurtalık varmış onu aldim oyunla biraz yiyo. Bulut yumurta yapıp aaa bulut yiyoruz diye oyunla yedirdim. Pankek yaptığımda yemezse bala banıp yiyoruz. Köfte her türlü yerdi eskiden bi midesi bulandı artık yemiyo uzun ince kesip köfte makarna diyip veriyorum. Şehriye çorbası bazen içer bazen içmez suyunu iç pilavını iç diye suyuyla tanesini ayrı ayrı veriyorum. Meyve sever muz çilek şeftali. Kuru meyveleri kuruyemisi sever kuru dut kuru üzüm kaju Antep fıstığı. Bunlarla bi şekilde büyüyor
biimiyomyardimet asyam230524 benim kızım da pilav, makarna, ayran ve kahvaltıyla 3.5 yaşına geldi.. ne oyun terapimiz kaldı, ne beslenme eğitimimiz. maalesef yemeyen çocuk yemiyor 🥹 Allah sabır versin arkadaşım 🫂 inşallah düzelir..
pozitifanne06 birazquality ,😂😂😂😂 çözülmüyor markette evde işte otobüste her yerde memeeeee memeeee 😂😂😂