twobabymom_ TulayGeriDon ohhh misss söyle güzel bir uykuya da benim ihtiyacım var ama 2 küçükle maalesef
twobabymom_ TulayGeriDon inşallah valla kuşum asel 1 haziran da kursa başlıyor inşallah öğlen gidecek zaten erken kalkıyoruz öğlene işi bitirir aseli gönderir kaan uyurken uyurum diye plan yaptım inşallah
VII-Kleopatra twobabymom_ bütün bebeklerde oluyor ama hatta kalın bile giydiriyorum demişsiniz, bence siz mevsimine uygun giydirin ilerde çok hastalıkla ugraşmak istemezseniz tabi ki
twobabymom_ TulayGeriDon aynen knk evin yanında cami var caminin altına kreş gibi açıldı anaokulu uzak bizim buraya herkes oraya gönderiyor mahallede 4-6 yaşlar etkinlikler oluyor oyun saatleri filan ne bileyim gitsin biraz burda olduğumuz sürece dedim
TulayGeriDon twobabymom_ aaa görümcem de kızımı gönderiyor. Çok iyi oluyor. Hem dini ögretiyorlar hemde çocuk etkinlikleri yaptırıyorlarmis. Çok faydalı diyor
twobabymom_ TulayGeriDon inşallah knk yazın kayseride olduğumuz sürece gitsin hem arkadaşı olur hem öğrenir