Arden_Toprak Benimde oğlumun yanağında aynı böyle kızarıklık var bi geçiyor bi kızarıyor anlamadık ne olduğunu pztesi doktor kontrolü var artık o zaman öğenicez bizde🤔😕
Arden_Toprak [silindi] öğrendiğinizde yazar mısınız demiştiniz bugün kontrolümüz vardı doktorumuz dermatit dedi ve bepanthol sensiderm önerdi sadece yanağında ve küçük olduğu için yoksa kortizonlu olan ilacı varmış o kullanılıyormuş😕
Eymeniim [silindi] bizimmde var mantar dedi doktor bir gidiyor bir geliyor krem suruyorum hala geçmedi fotoğraf atmayı bilsem aticam hemen
Misskokulum [silindi] bizim de aynen bu şekilde başladı egzama dedi dr hatta sonra biraz daha çoğaldı kremle geçti süt alerjisi var bizimkinin bi ara tamamen geçti dün yoğurt yiyince bugün yine kızardı yanağı 😐
[silindi] Misskokulum ezgama kaşınıyor diye biliyorum, kaşımıyor hiç sadece böyle kızarıyor. Acaba süt alerjisi mi var. Kontrol de bi hafta sonra ..
Gamzesilamina [silindi] cilt kuruluğu olabilir surekli nemlendirin sanirim cildi çok hassas . Bazı şampuanlarda kurutuyor cildi
Aren Merhaba atopik dermatit olmuş bebeğiniz size 2 ürün söyleyeceğim iyi geleceğine inanıyorum mustela ve bepanthol sensiderm diye kremler var hangisini isterseniz alın yanaklarina sürün nemlendiriyor ve kısa sürede gecicektir moralinizi bozmayın sevgiler
Gamzesilamina [silindi] sürekli nemlendirmeniz gerekiyor sabah aksam oranın hic kuru durmaması lazım . Kullandığınız çamaşır deterjanı dediğim gibi şampuanı hassas ciltler icin olanı tercih edebilirsiniz
Arden_Toprak [silindi] teşekkür ederim evet bi kez sürdüm inceden kızarıklığı hafifledi sanki inşallah işe yarar ama bebeklerde hep olan bi durummuş korkmayın dedi doktor sizinde öyledir bence çünkü kızarıklıkları aynı benim oğlumla☺️
Deniz-gozde Evet tedirgin olmayın, benim kızım da doğduğundan beri var. Mustela nın çok kuru ciltler için olan balmıyla kendine geliyor. Bir de yediklerinizi bi kontrol edin. Ben yumurta yediğim zaman kabarmalar başlıyor geri. Zamanla geçer korkmayın☺️
[silindi] Deniz-gozde İnşallah geçer. 😊Yumurta yemedim bu aralar aslında bide nivea'nın losyonu biraz iyi geldi.
Eymeniim https://i.imgyukle.com/2020/02/24/nzovwo.jpg sizinkiyle aynı yerde bu kadar kırmızı olduğuna bakmayın hep böyle değil rengi gidip geliyor
Deletedmom409 [silindi] bizde de oyle çıkmıştı aynen öpmekten oluyor ama eşimin sakalından oluyormuş cildi taze ya onun için öyle oluyor bizede hametan krem verdiler sürdüm geçti bıraktım tekrar çıktı ama korkutmuyorum kendimi yeğenim küçükken öyle olmuştu onunda onada öpmekten dediler şuan çok şükür 8 yaşında yüzünde iz fln kalmıyor yani
[silindi] Deletedmom409 iz kalmaz Allah'ın izniyle losyonlarla geçiyor. Herkes küçük bebekler de oluyor diyor. Ensesinde de kızarıklık var doğuştan doktorumuz yaşına kadar geçecek dedi bakalım..