burcuaytekin leylaaksuu teşekkür ederm canım çok sağol baya rahatladım valla uyaotan baktım herhangi dosya falan görünmüyor ama icra dosyasına girince e devletten orada icra dosyası görünüyor
leylaaksuu burcuaytekin bir de bütün banka hesaplarına bloke koyuyolar hesapta ki paraları kullanamıyor biz hepsi olduktan sonra haberimiz olmuştu ödedik 2 günde kalktı hepsi
burcuaytekin leylaaksuu seçtim yine bişe çıkmadı acaba ben mi yanlış yaptım bilmiyorum ama icra dosyası olana girdim ama yarın detaylı bakarım olmazsa ya mecbur ödeyecek ama şuan ödeme yapacak durumda gerçekten değiller
EsilaMiracAyazEren_Moms burcuaytekin eve gelmiyolar, benimde icram var banka hesaplarıma bloke koyuldu. Hesabımda olan paranın bi kısmını kullanamıyorum
EsilaMiracAyazEren_Moms burcuaytekin evet arıyolardı, ödeyemeyeceğimi söyledim. Anapara dışında faiz ödemeyeceğimi de söyledim daha aramıyolar. Sadece hesaplarımdaki paranın hepsini kullanamıyorum. O da şöyle mesela 100 tl var hesapta 65 tlsini kullanabiliyorum.
AslanKadini_ burcuaytekin hapis cezası olayı şu kardeşin avukata gidip ben odeyecem deyip taahhütname ye imza atarsa ve ödemez ise 3 ay yatar . Onun harici yatmaz