burcuaytekin Ya kızlar kardeşimin banka borçu vardı oda ödeme yapamayınca katlandı sımdı hukuk bürosuna devredilmiş herhangi bir cezası var mı eve icra gelme harcinde
kuzeyinannesi06 burcuaytekin ben av bürosunda çağrı marketinde çalıştım 3 sene önce bi bankanın icraya düşen borçlarına bakıyorduk arama yapıp ödemeye ikna edıyorduk yok eve haciz gelme muhabbeti kalktı artık ama kişinin üzerine mal varlığı varsa bloke konur maasi vs kesilirsek temin edilir hiçbişeyi yoksa faiz üstüne faiz biner o kadar
EsilaMiracAyazEren_Moms burcuaytekin eve gelmiyolar, benimde icram var banka hesaplarıma bloke koyuldu. Hesabımda olan paranın bi kısmını kullanamıyorum
AslanKadini_ burcuaytekin hapis cezası olayı şu kardeşin avukata gidip ben odeyecem deyip taahhütname ye imza atarsa ve ödemez ise 3 ay yatar . Onun harici yatmaz
Aklimideliricem Eve icra gelmiyo artık öyle maaşı varsa onun üstüne gelir. Yada kendi üstüne ev araba bişey varsa ona gelir çok net bi bilgim yok da icralık olmuşluğum var djjdjdj
ervosum Eve gelmiyor, üzerine olan maaşin dörtte birine sanırım el konuluyor. Bildiğim kadarıyla da eve ya da arabası var ise arabaya hak mahrumiyeti konulur
burcuaytekin kuzeyinannesi06 peki üstüne bir arsa varsa o arsayı satıp alacağımızı alacağız falan demişler bunun asıl süreci nedir var mı böyle bişe
leylaaksuu burcuaytekin türkiyede borç yüzünden hapis cezası hiç bir şekilde yoktur ancak şöyle olur mahkemesi olur bu borç meselesiyle ilgili mahkemeye gitmezse 3 ay gibi bişeydi galiba hapis cezası alabilir ama borçtan dolayı hiç bir şekilde hapis yatmaz nerden biliyosun diye sorarsan kendi kardeşimden. bizden habersiz borç yapmış katlanmıştı o ara araştırmıştım baya avukatlarla konuşmuştum
Aklimideliricem burcuaytekin evet ödeme yapmazsan faiz biniyo yani her türlü o ödeme alınacak boşuna faiz ödedim bide. Genelde avukatlar korkutuyorlar hemen ödensin diye ama öyle bişey yok. Hapis cezasını hiç bilmiyorum bence çok düşük bi ihtimaldir ama kardeşin tanıdık bi avukat varsa onunla yürütsün bu işi
burcuaytekin leylaaksuu ya şuan ödeme yapacak durumda değil kardeşim gil borçta baya katlanmış zaten ödeme yapması zaman alır ve tek bir yere değil 3 tane falan yanlış değilsem onu da avukatlar arayıp egerki ödeme yapmazsanız eve icra gelir ve hapis cezası falan diyince şok olduk
leylaaksuu burcuaytekin hayır hayır şu an mevcut bir icra dosyası var ya o konuyla ilgili bir mahkeme tarihi verilirse hakim karşısına çıkması gerekirse ona katılması gerekiyor uyaptan takip edebilir
leylaaksuu burcuaytekin aile evinde yaşıyorsa hacizde edemiyolar evde ki herşey ortak mal sayılıyor temel ihtiyaçlar buzdolabı tv gibi zaten haciz edilemiyor kendine ait araç motorsiklet gibi şeyler varsa onlara el koyabilirler bir de sigortalı çalışıyorsa iş yerine maaş haczi gider maaşının 4de birini kesiyolardı yanlış hatırlamıyorsam avukatlarla pazarlık yapın şu an toplu ödeyemeyiz taksitlendirin faizi biraz düşürün ödeeriz falan diyin hiç alamamaktansa böylesini kabul etmek zorunda kalıyorlar
burcuaytekin leylaaksuu böyle bişe olduğunu bilmiyorduk aslında bu bahsettiğiniz ne kadar süre sonra mahkeme süresi belli oluuorn
leylaaksuu burcuaytekin hiç olmayadabilir oladabilir bunu takip ederek öğrenmeniz gerekiyor . kaçırmaması için 2 3 günde bir uyaptan baksın bir mahkeme tarihi var mı yok mu diye olursa da gitmemezlik yapmasın hapis falan yatmaz korkmayın
burcuaytekin leylaaksuu gitmese peki yatar mı ya çok bi bilgimiz yok şuan o yüzden sıkıntı içindeyiz sürekli
leylaaksuu burcuaytekin zaten eve celp gelir olursa mahkeme yinede ne olur ne olmaz diye baksın sürekli korkmayın hapis falan yatmaz böyle durumlarda mahkeme olmuyor sanırım ama avukat böyle bilgi vermişti mahkemesi olursa katılsın bir sıkıntı olmaz demişlerdi hapis konusu için
leylaaksuu burcuaytekin bir de bütün banka hesaplarına bloke koyuyolar hesapta ki paraları kullanamıyor biz hepsi olduktan sonra haberimiz olmuştu ödedik 2 günde kalktı hepsi
burcuaytekin leylaaksuu teşekkür ederm canım çok sağol baya rahatladım valla uyaotan baktım herhangi dosya falan görünmüyor ama icra dosyasına girince e devletten orada icra dosyası görünüyor