Elfgrn poyrazemir Eee başka yerde dogursaydin. Çocuğuda orda sünnet ettirmissin vah vah buyuyunce derler seni samsun’da kesmişler kabul edemem İstanbul’da kestir derler oğluna vah vah
glcnylmzeskin poyrazemir hanımefendi bence saçmalıyorsunuz bu takılacak birşey değil gülsem mi ağlasam mı bilemwdim 😅😅 benim annem samsunlu babam düzceli ben gebzede doğmuşum hiçbirşey de olmadı yani doğum yeriyle zorbalanmanın ne alakası var ismini saçma bişey koyarsınız zorbalanır diye korkarsınız ama bu dediğiniz saçma böyle düşünmeyin bence yani
Aybukem17 birceeva evet biz samsunlu olarak seni ve çocugunu istemiyoruz şuan nüfus müdürlüğünde dayım var arıyorum hemen 😀😀😀😀
organikirmik poyrazemir sizi avukat değil rabbim kurtarır bu durumdan sadece, hukukta “ben İstanbul asilzadesiyim çocuğum yanlışlıkla Samsun’da doğdu” diye bi kanun yok
Mmeelliikkeee poyrazemir değişmez diye düşünüyorum ama üzülmeyin , bir sürü asker memur vs çocuğu oluyor çoğu memleketinde doğmaz ,okulda nerelisin denir de nerede doğdun sorusuna kadar aklı erer yani .
Aybukem17 birceeva delircem yeminle akıl yok millette inşallah çocugun göbek bağını samsun’da bırakmamıştır 😀😀😀
Elfgrn Aybukem17 Bence de tekrar kestirsin hatta çocuğu da İstanbul’da yapsın samsun’da olmuş kabul edilemez böyle birşey
gizememre balkizlar bak dakika bir gol bir zorbalandım hahdhhaab aklı olan kütüğünü alsın Samsun’dan hahdhhahbs
MamaUygarVibes ogulluana ileride oğlum herkes Amerikalarda doğum yaparken sen beni nasıl Osmaniye’de doğurursun diye zorbalamasindan bende korkuyorum , post sahibini haklı buldum maalesef(!)😂
tubanurrrr MamaUygarVibes 😂😂samsunluyum çocuklarım Dallas ta dogdu niye beni California da dogurmadin diye üzülürler mi ki 😂😂😂yoksa Samsun da dogmadilar diye sevinirler mi ki bilemedim 😂😂
2ogullu1anne MamaUygarVibes hhajajk bende birini Osmaniye’de birini G.Antep’te doğurdum.Allah’ım inşallah kimse çocuklarımı zorbalamaz
Yapma birceeva üniversiteyi samsun da okuması yada tayininin samsun a çıkması, eğer çocuğu kız ise, ilerdeki Kocasının Samsunlu olması 😆😆torunlarının da samsun da doğmasıı
poyrazemir Kötü bisey için söylemedim ya siz beni yanlış anlıyorsunuz arkadaşlar sadece bu mümkün mü diye sordum
onceuponatime_ poyrazemir kız ne yanlış anlıycaz inatla zorbalanır mı bana ileride hesap sorar mı diyip duruyosun ne alaka zorbalanması hiç bugüne kadar böyle bişey duydun mu sen 😂insanın doğduğu yerle illa bağı olması gerekmiyor sil o bilgiyi kafandann
Dygosmn1 poyrazemir hayatımda gördüğüm en saçma post bir sen iki irebiyeeee rabiya diye kadın vardı kocasını döven 😁😶🌫️
Aybukem17 Ayyyy biz bide çoluk çocuk Samsunspor formasıyla İstanbul’da dolanıyoruz ben de diyorum insanlar niye arkamdan birşeyler diyorlar meğerse zorbalıyorlarmış bak şimdi anladımmmmm 🤣🤣🤣
tubanurrrr poyrazemir çocuğun bence anne niye oxford yada harward üniversitelerine gommedin diye üzülüp kızabilir 😂😂