Hoptirililaylalaylaylilaylom poyrazemir Postun yorum yağmuruna tutulsun diye bilerek yapıosun ha sendeee
Hoptirililaylalaylaylilaylom Uykusuzhergeceeee Postunun yorum yağmuruna tutulması hoşuna gitti bence bilerek yapıo
Hoptirililaylalaylaylilaylom rainayaz Samsun da doğanlar zorbalanıyor mu Evet, bilmiyor musun 🙄Çok ayıp.. 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom asel_mother Balıkesir de doğdum gayet mutluyum zorbalanmadım Samsun’da doğsaydın zorblanırdın işte. Balıkesir ’de doğarak kurtulmuşsun zorbalanmaktan😉
morkelebekk54 poyrazemir bende derdim var saniyorum. Millete ne dert varmis be😂 arkadasim dogum yerinin ne onemi var? Cocugun saglikli mi saglikli yaninda ki yaninda eee daha ne? Şükür edin biraz şükür.
morkelebekk54 poyrazemir neden? Samsun da doganlar zorbaliga mi ugruyo ne alaka ya. Ay gidin tedavi olun o cocuk sizin elinizde ziyan olucak Allah akil fikir versin size ne diyim
tubanurrrr Dedektifgadget demek istemiyorum ama maalesef öyle duruyor çok hızlı doğuruyorlar maalesef 😔
AlinRabia poyrazemir nerden bılıyorsunuz hıcbır ısı olmayacagını asırı sacma ve gereksız yorumlarınız var beynınızı degıstırın bence
kivancinannesiii poyrazemir ay samsunda ne var niye zorbalansın misal Kağızman’da doğan bebe napsın o zaman 😂😂
ikioglus Durup durup bu post niye hortluyor ya 🥴 post sahibi alsın İstanbul sevginisi gitsin lütfen, sizin yerine ben utandım düşünce yapınızdan 🤮