Korungebekalma organikirmik 😂😂 Yemin ediyorum ya en çok neresi soğuktu Atakule bir gittik oraya parmak uçlarım donmuştu 😂
Dedektifgadget poyrazemir nereli iseniz oralidir çocuk Amerika’da doğsa Amerikalı olmuyor sonuçta sadece doğum yeri
Korungebekalma Dedektifgadget Oluyor canım. Amerika da doğmuşsa çocuk kutuk olarakta Amerikali oluyor. Benim oğlum Amerika dogumlu uyruğu da her şeyi de Amerika babasının nereli olduğunun önemi yok. Sonradan vatandaş olanlar için uyruk her evrağın da yazıyor ama doganlar için durum farklı.
Elfgrn Korungebekalma Öyle oldukları net ya kendini istanbulda doğdu diye havalı sanıyor zavallı çok üzüldüm haline inşallah çocuğu bu kafada buyutmez. Sonra biz başkasının çocuklarıyla uğraşıyoruz.
ayisit ozcan39 iyi de mantıken kimse gelip sen nerede doğdun demez, nerelisin diye sorar çocuğunuz da Samsun demeyeceğine göre böyle bir sorun ortadan kalkmış oluyor.
Yusufagahinannesi Elfgrn İstanbullu değil ben tespit ettim 9 kuşaktan ingiliz asilzadesi 😂 istanbulda mı yaşadınız nereden bileceksiniz 😂
Dedektifgadget Korungebekalma yani demek istediğim doğum yeri önemli değildir Türkiye’de canım Amerika’da doğunca vatandaş oluyor direk biliyorum onu uçuk bir örnek verdim sanırım ☺️
Korungebekalma Elfgrn Büyütecek zaten eğer gerçekse öyle olacak travma bile yaratabilir başka şehir de yaşasa çocuğu gel İstanbul da doğur diye baskı yapar 😂
Elfgrn papulikkk 🤣🤣🤣 kaçınılmaz son gelini de İstanbul’dan almak ister’de kesim güzel ülkemin başka bir şehrinden gelin gelir. Yazık bunun eline düşecek geline de üzüldüm
Elfgrn Motherqueen_ Valla bilemiyorum puk da çıkabilir 🤣🤣 sanmıyorum vereceklerini ama belli de olmaz
papulikkk Elfgrn Gelini inşallah Samsunlu olur ahshshsh Samsun’un kızı bunu haşat eder ahshahs Eşini de merak ettim Trabzonlu bir adam ne kadar İstanbul beyefendisi olabilir 🤣😅