ebru3457 poyrazemir bunu kimlikte değiştirseniz bile diyecekse yine der ama bu düşünceye sizi sürükleyen ne anlayamadım siz annenize beni neden burada doğurdunuz diye sordunuz mu nerede doğduğunun ne önemi var ki
artikbiranneyim poyrazemir hahah daha saçma çok az şey duydum ya biz napalım eşlerimiz asker bi orda bi burdayız cocukların nerde doğduğu belli değil🤣
Korungebekalma organikirmik Ya Ankara cidden çok soğuk ama ya. Orada Amerika Büyükelçiliğine gelmiştim. Eylül ayiydi bir de totom buz olmustu ceketle gezmiştim ya 21 yıliydi hatırlıyorum. 😂
organikirmik Korungebekalma ben İstanbulda yaşıyodum (konu sahibi ağlamasın da) eşim ankaradaydı sevgiliyken. Ben soğuğu çok severim ehehehe diye konuşuyodum Ankara’ya bi geldim burnum düşecek sandım 😂😂
papulikkk Elfgrn Çocuğu büyüyünce Has bir Karadeniz sevdalısı olacak demedi demeyin 🤣😅 Lazzzzzzkopattt
Elfgrn papulikkk Bencede hiç şaşmıyor bunlar bizde de var çocuk Trabzon yüzü görmedi bir laz damarı var tam Karadeniz delisi
Korungebekalma poyrazemir Ay sen cidden köylüsün ya senin yüzünden köylülere hakaret olarak ta geçiyor ama senin gibi kıt olmayanlar bagislasin beni resmen köylü gibi konuşuyorsun büyük şehir de doğmuşum falan 😂
sek_kahve poyrazemir ahahah genel kültür hakikaten ağlıyor şuan, alooo Samsun da büyük şehir günaydın
Motherqueen_ poyrazemir peki buyuk sehirde dogman sana ne katti? Gorende Buyuk sehire vali oldun zannedicek 🤣🤣🤣🤣
Motherqueen_ Fbiopenthedoor bende avukatim dedim inanmiyo butun forum bilir bizim avukat oldugumuzu kendi bilir asko bosver 🤣🤣