fisnereceli Anneler merhaba, Oğlum 13 aylık düzeltilmiş 11,5 aylık. Oyun oynarken ya da emeklerken bir anda yere yatıp kafasını da koyuyor 10-15 saniye sonra kalkıp devam ediyor oyununa falan. Bebekler neden yapar bunu? Sizin bebişler de yapıyor mu acaba.
binnur37 fisnereceli Benim kızım 2 yaşında hala arada yapıyor yoruluyo sanırım ondan birşey değill yani o hareket korkma🫠
aybarsbebekk fisnereceli benimkide 14 aylık bazen yapıyor yoruldugundan yapıyorlar bence ben öyle düşünüyorum 😂
fisnereceli aybarsbebekk evet herkes öyle demiş, demek ki yorulup bi es veriyorlar sonra kaldıkları yerden devam :)
bug1em fisnereceli Ah kıyamam minnoşum benim yorulmuştur annesi dert etme benimki de öyle yapıyor arada Hatta Az önce yaptı yemeğini yedi yaptı Ne oldu oğlum dedim Bir şey olmadı dedi
fisnereceli bug1em valla bazen hiç anlam veremiyorum hakeretlerine :) internete yazınca da bazen kötü Şeyler çıkıyor o yüzden korktum oraya yazmak istemedim :)
gokyuzundenn_ fisnereceli yaaaaa aynisi 🥰 benim de 14 aylik ama 15-20 gün önce aniden durup durup bu hareketi yapiyordu oyyy minisler yaa
fisnereceli gokyuzundenn_ çok komik oluyorlar di mi :) ilk zamanlar diyordum ay bir yeri mi ağrıyor acaba. Ama şimdi gülüyor böyle yatınca :) demek ki Yoruluyorlarmış minnoşlar
gokyuzundenn_ fisnereceli evet evettt kesinlikle yorulma 🥰 çünkü uzaniyordu ya ben de yanıma uzanıp bakıyordum gülüyordu 😇😇
ferdagok fisnereceli benim oğlum da 1 yaş civarı yapıyordu ben de çok korkuyordum bir komşum rahatına düşkün çocuklar böyle yapar dinlenir tekrar kalkar falan demişti sonra geçti şimdi poposu yer görmüyor 😅
fisnereceli ferdagok yaaaa aynen öyle gerçekten o kadar keyifçi bir bebe ki 😀 dinlenip dinlenip beni yoruyor 😀