[silindi] MamaUygarVibes aynen haklısın asla durdurmaz bizimki de. Bir de kafalarından terliyorlar ısı dengeliyorlar bu nasıl bayar çocuğu yaz günü kıyamam
bidebayilistersenferiya [silindi] zaten bebeklerin kafası çok sıcak oluyor yani benim oğlumun ki öyle
bidebayilistersenferiya [silindi] zaten bebeklerin kafası çok sıcak oluyor yani benim oğlumun ki öyle
oylesinebiri__ [silindi] aynen kafasına taktığını bilmiyordum bu kafayı yakar zaten şapka üreticileri şu an ters döndü 🤣🤣
[silindi] bidebayilistersenferiya ayneen benim kız bütün yaz boncuk boncuk ter attı kafasından zaten bebekler başka yerden terleyip ısılarını dengeleyemezler yazın böyle bir şey çok tehlikeli
Divayorgunxx tospikannesi_ 7 24 tulbentle gezmiyor tabki zaten ne kadar kullanabilir basinda durdurur oyle degilmi duyarsiz kesim yapiyorlar arada bir baglamak icin severm hosuma gider bebegime kendi ellerimle yaptm ama insanlar linclemk icin yer ariyorlar canm
Gunesnil_23 Divayorgunxx Fotoğraf çekmek için bir defa başına bağladım çocuk ağlama krizine girdi başında nasıl bırakıyor ki.
tospikannesi_ Divayorgunxx benim kızım asla tutmuyordu ne bebekken ne şuan. 1 dk fotoğraf çekmek için bile tutmaz 2.5 yaşında şuan hala rahatsız olur.