cLearQueen Deletedmom192 hayır bide bana diyo ki türban sana batti mı. Kabul ediyo yani turban taktigini
MamaUygarVibes cLearQueen Araplarda modernleşmeye başlamış kız sanmıyorum minik bebeklere eşarp takacaklarini😂
cLearQueen MamaUygarVibes bebege hacamat yapandan basladik türban takandan devam ediyoruz hadi bakalım
oylesinebiri__ tospikannesi_ ben güneş gelmesin diye ousetşn üzerine Bende öyle sandım da değilmiş çok masum düşünüyorum 😂
[silindi] oylesinebiri__ yani çünkü bu güneşten korumaz ki şapka niye koruyor önünde tentesi var yüze gölge düşürüyor bu nasıl korusun güneşten
MamaUygarVibes Yani herseyi geçtim çocuk öyle bir şeyi kafasında durdurur mu akıl var mantık var. Ve çocuk çekiştirmeye kalksa ya boynunu sıksa bogulsa? Allah için çocuk doğurmanın ehliyeti yok diye salak salak şeyler yapmayın ya gelenek adı altında!
oylesinebiri__ [silindi] aynen kafasına taktığını bilmiyordum bu kafayı yakar zaten şapka üreticileri şu an ters döndü 🤣🤣
cLearQueen MamaUygarVibes kızin ceyizine koy buyuyunce takar diyom bana diyo ki sen anca gecelik koyarsın ne alakaysa
MamaUygarVibes cLearQueen benim oğluma böyle biseyi taksam anında eliyle çekiştirir ilk aklıma bu geldi.
[silindi] MamaUygarVibes aynen haklısın asla durdurmaz bizimki de. Bir de kafalarından terliyorlar ısı dengeliyorlar bu nasıl bayar çocuğu yaz günü kıyamam
MamaUygarVibes cLearQueen ne alaka cidden demi hayır bu arada çeyize gecelik koymak aşırı normal bir durum degil mi 😂