oylesinebiri__ merkursavascisi_06 Eryaman da oturuyorum yatağın üstünde bebeğimi uyutum kucağımda öyle bi sallandı çocuk irkildi gözünü açtı baktı lambaya baktım nasıl sallanıyor duvardan sesler geliyordu yerimde dondum kaldım 2 katan hissettim bu kadar insanlar dışarı çıktı ben evden çıkmadım
SuMisalii merkursavascisi_06 biz ilçesindeyiz tuz gölü tarafında. Fay hattı buradan geçiyor. Öyle bir hissettik ki hala kendime gelemedim. Çocuklarımla yere nasıl çöktüğümü kaç saniye sürdüğünü bilmiyorum. Şimdi onlar uyuyor ben ise oturuyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın.
AleynaNur228 smnbr Konya kulu merkez üssü ben kuludayim felaket salladı bir kaç saniye daha sürse yerle bir ederdi bardaklar parfümler hep düştü
rumeysa24 merkursavascisi_06 evet bende yanındaydım uyuyordu ama hemen ne yapabilirim acaba diye tedirgin oldum çok kötüydü
AleynaNur228 SuMisalii kuluya 50 km orada burasi gibi sallamistir geçmiş olsun size de çok yakınız babannemlerin memleketi Koçhisar geliriz ara ara tuzgölü ne falan
prensannesiiiii222_ merkursavascisi_06 bende hissettim aktepedeyim titredim oturduğum yerde 10 saniye sürdü çok korktum evde çocuklarımla tekim