efrin Kızlar başvuru yaptım hala bir gelişme yok 30 gün aldı alan varı doğum parasını e devletten başvuru yaptım
Taftafgiller efrin Başvuralı 34 gün oldu hala tık yok insanlarla dalga geçiyorlar resmen doğum oranı Cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesi ymiş böyle herşey ateş pahası bide insanları heveslendirip kursağında bırakırsalar kimse doğurmaz vala😂😂
Ferdaoguzgalip efrin kizlar bende başvuru yapmıştım bugün girip baktım,bekleyen talebim yazan,onaylanan taleplerim yazmaya başladı. fakat başvuru aciklamasinda da devam ediyor yaziyo,bilgisi olan varmı acaba
nurozokur Bende başvuru yapalı 1 ay olacak. Hala talep devam ediyor olarak görünüyor. Alanlar var biz niye alamadık anlamış değilim.
nurozokur teacherikizannesi e devlette kayıtlı bir banka hesabınız varsa ona yatıyor yoksa ptt üzerinden adınıza yatırılıyor diye biliyorum
nurozokur zenginoldum instagramda görüyorum doğum parasını alanları. Ama hani 5000 di 300 verdiler diyende çok gördüm.
patlakprezervatif nurozokur 10 Nisanda yürürlüğe girdi. Eğer 10 Nisan’dan önce başvuru yaptılar ise alacakları para 300 lira.
ElisaMom_ Yine bı yalan dolan yaptilar bu paralar yatmicak eminim,denilen miktarı vermicekler görürsünüz yien malum partinin yalanı dolanı
patlakprezervatif hilaluyar74_ ben 10 Nisan’dan önce başvuru yapmıştım. Müdürlükten yaptım. Eve kağıt geldi ve mesaj attılar. Yürürlüğe girdiği tarihten önce başvuru yaptınız hakkınızı kaybetmemek adına e-devlet üzerinden başvurunuzu yenileyin diye, yaptım. Reddetmişler. Talep kısmında neden reddettikleri yazıyor.
nurozokur zenginoldum ilk çocuğa tek seferlik verilecek 300’ü 5000 yapmadılar mı zaten. Yani artık 300 değil 5000 yatacak benim anladığım.
Taftafgiller nurozokur 1Ocak 2025 den itibaren doğan çocuklar için bu yoksa 2024 de ki çocuklar yine 300 400 vs alacak
nurozokur Taftafgiller kadının dediğine göre 2025’de doğmuş bebeği ama yine 300 vermişler. Ne kadar doğru bilemiyorum ama.
hilaluyar74_ patlakprezervatif açıklama kisminda başka bir ödemeden faydalanilmistir yaziyor ama ben hic para almadim baska yere de basvuru yapmadim.