dayes KLORAK metresinin de bu adamın da Allah cezasını versin. Ya her şeyi geçtim çocuk cinayeti üzerine yuva kurmaya çalışmak, nasıl arsız nasıl midesiz bi yaratık bunlar ya. Metres de tutuklanmış mı
SooMin KLORAK bu bayılma anını izlediğimde direkt bu adamın parmağı olduğunu hissetmiştim flash tv oyunculuğu sergiliyordu
LadyGaddar KLORAK Aferdersiniz ama “ ülke yanarken or○spular taraniyor ” haline döndük Allah sonumuzu hayretsin
pembeayakkabilikiz KLORAK o kadar çok iğrenc olaylar var ki artık duymaya alıştık resmen hıc şaşırmıyorum ınsanlar yapar dıyorum hep. Çok üzücü durum diyecek bırsey bulamıyorum 😞
KLORAK pembeayakkabilikiz ben bunları anlatmaya bile korkar oldum sanki birilerinin aklına sokarım mantıklı gelir vs öyle paronaya oldum
patlakprezervatif KLORAK ben bu kadınları da anlamıyorum. Nasıl güvenip devam edebiliyorlar? Evli çocuklu adam gözü dışarıda. Karısına, hadi onu geçtim çocuğuna bunu yapan sana neler yapmaz
minnakveannesi KLORAK ah bee insan gibi boşan bari ne istedin gencecik kadından yavrularından onların vebali seni yaşatır mı sandın ibne
babyboy32 KLORAK ben anlayamıyorum ya bu itler hadi eşlerine acımıyor tamam da insan çocuğuna nasıl kıyar ya. Bu insanlar nasıl can veriyor nasıl hayatlarına devam edip nefes alıyor yazıklar olsun
tultanhanim KLORAK nasıl babadır bile diyemiyorum insan bile değil bu erkek müsveddesi de sevgilisi olacak pislikte 💩dan beterdir