LadyGaddar KLORAK Bazı erkek müsveddeleri cükleri için herseyi yapar beklerim Allah bin belasını versin
KLORAK mamacitaa_ insanlar ne ara bu kadar acımasız oldu, ciddi anlamda bu bi kıyamet kıyametin kendisi
ElisaMom_ KLORAK gebertsinler bu piçi içerde inşallah,ölmesin ama ölmek için yalvarsin,nasıl kiyabildi ailesine ya başka a* bu kadar mı tatlı geldi Allah belasını versin yaa🤬😤
onceuponatime_ KLORAK okuyunca inanmak istemiyor insan, evlatlarına falan nasıl kıydın ya şaka gibi bir de bayılma numaraları falan…Allah ıslah etsin inşallah
KLORAK onceuponatime_ dimi ya bene insanlıga sıgan bir hareket gibi gelmiyor şeytanın ta kendisi olmalı bunu yapan
KLORAK ElisaMom_ yaşatacaklarını sanmıyorum bi tecavüzcüleri 2 kadın ve çocuk katillerini yaşatmıyorlar, yaşasa bile keyfi dişkerini döküp kemiklerini bile kırarlar
LadyGaddar KLORAK Nerdeeeee hiç kıyarlar mı, bu gereksiz yöneticiler anca kilolu insanları bulup zayiflatmaya çalışsınlar Böyle mahlukatlarda yarın birgun tekrar çıkıp cükü için çocuklarını öldürsün!
Beyninizikullanmakucretsizdir KLORAK Didem Arslan’ın işlediği bir konuya çok benziyor. Hasan vardı ya eşi ve 5 çocuğunun içinde bulunduğu arabayı kanala doğru düşürmüştü. Yine başka bir kadın içindi Allah belalarını versin İnşallah gül gibi yuvaları varken başka kadında ne buluyorlar 😡
blackbird KLORAK ben şu an gördüm defalarca okudum yanlış mı anladım diye… inanamıyorum gerçekten … inanmak istemiyorum… şu çocukların güzelliğine, insan nasıl kıyar ya !!?? “İnsan” kıymaz gerçi …