Mariamercedes neslika Uzman görüşü ile değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim çok kıymetli 🙏🏻 Ben mi abartıyorum diye düşündüğüm için böyle bir hamlede bulunmak istememiştim açıkçası
Mariamercedes Oblomov_ Kitap okuyor musunuz ? Çünkü bir yanıt verildiğinde genelde açıklaması da yapılır. Bence yanlış düşünüyorsun bunlar gayet normal cümleler gibi söylerseniz böyle tepkiler almazsınız.
Oblomov_ Mariamercedes kıtap mı hıc okumuyorum . Hıc almadım daha. Tavsıye verırsenız alayım. Ne onerırsınız mesela. ?
NariNariKiminYari Mariamercedes Ğ ye takmış durumda. Ğ görünce anneeee bak ben ne buldum yumuşak geyyy diyor ahshahha Şuan sesli harfleri biliyor tanıyor ama daha erken mi diye şüpheye düştüm. Çok fazla öğrenmek istiyor ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
Biprensannesig Mariamercedes sen birde bunlara bak. Kayınvalidemn evini temizlerken buldum kitabı. Herzaman kontrol ederim gördüklerö karsısında şoooook oldum yaktım attım kitabıda 👍🏻👍🏻
Mariamercedes NariNariKiminYari ya kurban olaydım 😂 Öğretmenler, öğretmeyin diyorlar. Şu an pı tı şeklinde okuyolar o zaman müfredat nolur bilemeyiz diye Ya da erken öğrenirse okulda sıkılma ihtimali var. Ama hevesi varken de neden öğrenmesin diye düşünüyor insan
Biprensannesig Mariamercedes utancımdan değil ama şaşkınlığımdan portuganın 👙 aynı renk oldum agsggsgs (alev kırmızısı ) 😂😂😂😂😂😂
NariNariKiminYari Mariamercedes bende ikilemde kaldım çocuk soruyor ve cevap alana kadarda sormaya devam ediyor nasıl yöneteceğimi bilmiyorum. Ben çalıştığım için kayınvalidem bakıyor o yüzden tam elime de alamıyorum konuyu 🥲
ReisinKizi Mariamercedes Mariamercedes iki kitapta bizde var hiç böyle düşünmemeiştim okurken. Ama kuzeni diye bi şey hatırlamıyorum ya 😂
Karmom Mariamercedes senaryo olarak kitabı okuyup yorumlamak isterim ama canavarın kürkü kabarmış parlamış ve hortumla ilgili şeylerde baya siz fesatsınız, hiçbir sıkıntı yok.
NariNariKiminYari Mariamercedes kafamda 1967854 şey kuruyorum kreş ve okulla ilgili elimden gelse hiç göndermeyeceğim. Sanırım kreşe oğlum hazır ama ben değilim
Karmom neslika ben de eğitimciyim. Kurguyu tam olarak bilmemekle birlikte canavarın ihanet yakalamış gibi davranması dışında tam olarak neresi hatalı?