NariNariKiminYari Mariamercedes türkçesini hiç izlemedik ona da bakayım. Hep orjinalini izlediğimiz için bana normal geldi
Mariamercedes NariNariKiminYari Aslında en güzelini yapıyorsun, illa ki ekran alıcaksa bu yabancı dilde olmalı. Benim kıza da alıştırmam lazım, anlamadığı için istemiyor.Ama denicem tekrar iyi hatırlattın♥️
NariNariKiminYari Mariamercedes ilk başta number blocks öneririm. Hala arada bir izler oğlum sayesinde 100 e kadar İngilizce sayabiliyor 💘
Mariamercedes Ladimaki @balkizlar Bazı kitapları çok güzel, onlara güvenip eksikleri de almıştım ama pişman etti beni Sincap kitap yeterli gelmiyor artık bu kocaman gözler serisi var mesela ama kısa kalıyor 22 aylık kızım Başka tavsiye edebileceğiniz yayın ya da seri var mıdır?
balkizlar SooMin çeviri kitaplar öyle oluyor malesef ben de çok sevmiyorum genelde türk yazarlar almaya çalışıyorum
balkizlar İş bankası kitapları genelde çeviri olduğu için kültür farkı oluyor bence bazı kitaplarda… ben daha çok türkçe yazarları tercih ediyorum o yüzden… sincap kitap güzel tavsiye ederim
balkizlar Mariamercedes bazen olur böyle serisi güzel duygularla alakalı.. kızım öfke kuşları orkestrasını seviyor..saniye bencikin kitaplarını da seviyor adlarını hatırlayamadım zorbalıkla alakalı bir de öpmekle alakalı var .. şimdilik bunlar aklıma geldi
Oblomov_ Mariamercedes soru sormussunuz ben mı fesatım dıye , bunun cevabı evet ya da hayırdır . Evet tercıh ettım. Cevabı kabul etmeyeceksınız soruyu baska soracaksınız.
neslika Mariamercedes haklısınız bence. Pedagojik olarak uygun bulmadım. (eğitimciyim) Aile Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne şikayette bulunun lütfen. İncelensin, çocuklara zararı olmasın. Herkes sizin kadar bilinçli değil çünkü
Mariamercedes neslika Uzman görüşü ile değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim çok kıymetli 🙏🏻 Ben mi abartıyorum diye düşündüğüm için böyle bir hamlede bulunmak istememiştim açıkçası
Karmom neslika ben de eğitimciyim. Kurguyu tam olarak bilmemekle birlikte canavarın ihanet yakalamış gibi davranması dışında tam olarak neresi hatalı?
Mariamercedes Oblomov_ Kitap okuyor musunuz ? Çünkü bir yanıt verildiğinde genelde açıklaması da yapılır. Bence yanlış düşünüyorsun bunlar gayet normal cümleler gibi söylerseniz böyle tepkiler almazsınız.
Oblomov_ Mariamercedes kıtap mı hıc okumuyorum . Hıc almadım daha. Tavsıye verırsenız alayım. Ne onerırsınız mesela. ?
NariNariKiminYari Mariamercedes Ğ ye takmış durumda. Ğ görünce anneeee bak ben ne buldum yumuşak geyyy diyor ahshahha Şuan sesli harfleri biliyor tanıyor ama daha erken mi diye şüpheye düştüm. Çok fazla öğrenmek istiyor ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
Biprensannesig Mariamercedes sen birde bunlara bak. Kayınvalidemn evini temizlerken buldum kitabı. Herzaman kontrol ederim gördüklerö karsısında şoooook oldum yaktım attım kitabıda 👍🏻👍🏻
Mariamercedes NariNariKiminYari ya kurban olaydım 😂 Öğretmenler, öğretmeyin diyorlar. Şu an pı tı şeklinde okuyolar o zaman müfredat nolur bilemeyiz diye Ya da erken öğrenirse okulda sıkılma ihtimali var. Ama hevesi varken de neden öğrenmesin diye düşünüyor insan