Mariamercedes Ogulluana Çağrıştırıyor bacım napim Bak 6,7 kitabı daha var onlar güzel Ama subminal bir şey varsa hepsine koyamazlar anlaşılır ne bilim aklıma her şey geliyo artık
Ogulluana Mariamercedes ama sen şimdi burnuna su çekemezsen üzülmez misin? Ee fil de burnundan ses çıkarıyor 😁
dayes Mariamercedes küçükken sadece resimlerden hikaye ben uydururdum görseller rahatsız edici değilse öyle yapmayı deneyin isterseniz. 26 aylık artık çoğu kitabı okuyoruz ben pek hikaye uydurmuyorum yani o yüzden almadan önce kendim okuyorum önce
Mariamercedes dayes Bazı yerlerini söylemiyorum ama hikaye uydurma konusunda çok beceriksizim🙈 Peki var mı tavsiyeniz bir çok kitap var ama bilinmeyenlerden olursa almak isterim
SooMin Mariamercedes Bana da devrik cümleleri çok tuhaf geliyor İş Bankasının Türkçe cümleye önce eylemden başlıyorlar değişik bir dizilim söz konusu
balkizlar SooMin çeviri kitaplar öyle oluyor malesef ben de çok sevmiyorum genelde türk yazarlar almaya çalışıyorum
dayes Mariamercedes daha yeni TÜBİTAK yayınlardan aldık çoook çeşit var yaşına göre bakabilirsiniz ben sevdim çoğunu 🩷
Mariamercedes Ogulluana Fil endişelendi.İçine dolmuştı şüphe. “ Daha önce hiç öttürmedim hortumumu ” Ya hiç ses çıkarmazsa Diyor sjsjsj
Tubatgn Mariamercedes Bahsettiğin kitabı bilmiyorum. Ama, yaşadığım olay ile cidden bağdaştırdım. Olabilir hiç ama hiç şaşırnam hayatım.
SooMin Mariamercedes haksız değil, Geliyorlar şimdi parktan, Üzülmüştü arkadaşına çoktan 😀 tuhaf ya hu
oglumubeklerken Mariamercedes hahahhah 😅 bizim de “kaplancigin rüyası” diye bi kitabımız var. Bi sayfasında “rüyanda göresin küçük büyük bir sürü hayvancik” diyo. Göresin dedigi kısım da benim aklıma direkt cennet mahallesi pembe geliyor 😅 “ a be göresin rüyanda…” şeklinde 😅😅😅 şimdi sizde trakyalilar gibi yazınca bunu düşünen tek ben değilmişim dedim bi an 😅😅😅
Ogulluana Mariamercedes ama konser olacak ya hani orada da ses çıkaracaklar bence sıkıntı yapacak bir şey yok. Siz biraz ayrıntı düşünüyorsunuz sanırım
esmerinadioya Mariamercedes sarıl bana kitabı bizde yok bir yorum yapamam ama hortumuma çörek kaçtı kızımın en sevdiği kitaplardan biri. Hiç tuhaf kötü bir düşüncem olmadı şimdiye kadar
Mariamercedes dayes Meraklı miniğe üyeyim ben her ay geliyor , bilim çocukta migrostan denk geldikçe alıyorum. Hikaye kitabı var mı göremedim
papulikkk Mariamercedes Hortumuma çörek kaçtı normal ya, ondan bir şey yok bence. Ama diğer yazdığın senaryo tuhaf 🤔 ister istemez maalesef kimliklerini oluşturmada mutlaka etkileri vardır
Mariamercedes papulikkk Evet zile basıyo açan olmuyo bahçeden kıkırdama sesleri geliyo Merak ettiğim bilinçli mi hazırlandı böyle Yoksa cidden tesadüf mü
feyzanuur Mariamercedes iş bankası kültür yayınlarını seviyorum ama çok da çocukça gelmiyor açıkcası. görselleri bazılarının korkutucu olabiliyor hatta. eleştirel bakmamız lazım her şeye bu devirde
Mariamercedes feyzanuur Cesur fırfır seviyoruz, orda tavşan yumurtasını yemiyor dediği yerde yiyor diyorum Annesinin kızdığı, yerde seslendi diyorum Çocuklar kitaplardaki karakterleri benimseyip pozitif/negatif davranışları benimseyebilir çünkü
Blueandpurple72 Hortumuma çörek kaçtı kitabı çok güzel bence orada yanılmışsınız🙂↕️ ama diğer kitap yok o biraz rahatsız edici sen daha güzel cümlelerle çevir ben bazen sevmediğim yerleri öyle yapıyorum
feyzanuur Mariamercedes çok güzel yapıyosunuz🙏🏻 ben de görselliğini beğendiğim çoğu kitabı kendim senaryo çizip okuyorum şimdilik 🥲