yaseminmetehanahmet Kızlar bebeğim 2 aylık emerken memeyi ittiriyor emmek istemiyor gibi ama aynı zamanda da meme istiyor iki üç gündür de böyle üşütme gelirde bi titreme olur ya onun gibi titriyor sürekli değil ama günde bir iki kere falan neden sizce normal mi ?
miniminisevgilimm yaseminmetehanahmet gazı olabilir mi? Benim bebeğim gazı varken genelde ittirirdi canım
gizematadeniz yaseminmetehanahmet o titreme bizde de vardi gecti ya bayadir olmuyor. Sadece emerken uykuya geciste oluyordu. Cok korktum hatta. Sukur bir sey degil. Cis yaparken de titriyo diyolar belki oyle bisey bilmiyorum
arasbek yaseminmetehanahmet canım tittedeğinde dokunup duruyorsa sorun yok ama devam ederse doktora sor.. benim oğlumda kızımda yaptı haz titremesi deniliyormuş ona emerken haz duyuyorlarmış o yüzden titreme olurmuş kızımda da geçti şuan
emirtalhagngr yaseminmetehanahmet İnanki hiç belli olmuyor benim bebeğim aynıydı doktor dedi kızarıklık var hemen ilaç başladı ve düzeldi yani cocuklarin belli olmuyor bende ilk bebeğim ve acemiydim
yaseminmetehanahmet miniminisevgilimm gazlı bir bebek evet ama o an kaldırıp gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkarmıyor ağlıyor tekrar emmek istiyor ne yapacağımı şaşırdım 🫠
yaseminmetehanahmet gizematadeniz evet uykuya geçişte yapıyor sen söyleyince farkettim 8 de yatırdım o zaman yaptı
gizematadeniz yaseminmetehanahmet evet evet. Gecti bizimki biraz takip edin bir iki aya gecmezse nöroloji gorsun. Ben video attim norologa. Eeg cekelim dedi nobet olabilir dedi. Ama uyandirinca duruyordu. O nedenle bekledim. Gecti
miniminisevgilimm yaseminmetehanahmet gazından emmeye çalışıyor annesi ☺️ ben o aylarda göbeğimin üstüne yüz üstü yatırırdım çok kolay çıkarırdı sizde pozisyonları deneye deneye hangisinde kolay çıkarmaya çalıştığını bulacaksınız zamanla 🫶🏻 bazen de emmeye çalışırdı gazından ben o sırada bacağını karnına doğru hareket ettirirdim ya da o memeyi emmeye çalışırken karnını karnımın üstüne koyardım çıkarırdı gazdan yapıyor bence endişelenmeyin ama tabi doktorunuza da danışın ❤️
yaseminmetehanahmet miniminisevgilimm Hala doğru emzirme pozisyonunu bulamadım bende zaten çok gergin oluyorum emzirirken 2 haftadır falan var gece emzirmesinde yapmıyor hiç birini sakin emdiği için 🥰Ama doktora sorarım aklımda kalır genede teşekkürler
miniminisevgilimm yaseminmetehanahmet gerginliğiniz bebişe de geçer olabildiğince sakin olun zamanla birbirinizin dilini çözüceksiniz ☺️ ilk zamanlar ister istemez gerilebiliyor insan ☺️ sonra bu boyut değiştiriyor mesela bende şimdi bazen çok gergin emziriyorum dişler çıktı aniden ısırıveriyor
yaseminmetehanahmet arasbek yok ya çok böyle anlık ürperti gibi yapıyor duruyor emzirdikten sonra yapıyor dikkatimi çeken
yaseminmetehanahmet miniminisevgilimm evet birde evhamlı bir anneyim malesef benden hiç gitmez stres 🥹
yaseminmetehanahmet kuzeyinannesi06 yok dediğim gibi öncesi çok güzeldi emmesi falan bu hafta özellikle beni çok yordu atak diyenler de var bilemedim
miniminisevgilimm yaseminmetehanahmet mümkün olduğunca evham yapmamaya çalışın zor biliyorum ama streste bebekte gerginlik ve gaza sebep olabiliyor annesi ilerleyen zamanda hepsi geçiyor boşa stres yapmışım diyor insan ☺️ doktor kontrollerinizde zaten sorularınızı sorarsınız herşey normalse hiçbir şeyi kafaya takmayın büyüyüp gidiyorlar ☺️