yaren8019 zlbs o zaman yoktur bence havalardan falan gelmiyor ne zaman rahatlasak o zaman gelecek gibi inşallah sabaha hepimiz adet oluruz 😀
yaren8019 Rosebud10 eğer bebeğinizi emziriyorsaniz bu aylarda düzensiz olması çok normal 18.aya kadar merak etmeyin benim 18.ayi geçtiği için gelmediğine stres oluyorum ama sizin ki bence gayet normal içinizi rahat tutun
papatyaa34 Rosebud10 Ayy benimde 3.5 aylık bebeğim 4 gün geciktim ama geçen ay 2 kere oldum acaba ondan mı dedim stresliyim :(
papatyaa34 Rosebud10 Oldunuz mu aynı kaderi paylaşıyoruz gibi benim de 3.5 aylık bebeğim belim kasıklarım ağrıyor ama tık yok teste gitmeye korkuyorum :(
Rosebud10 yaren8019 ayy inşallah ya gurbetteyim eşimle birlikte büyütmeye çalışıyoruz Rabbim verirse olur da ben hazır değilim teşekkür ederim inşallah sizin dediğiniz gibidir 🤲🏻
arven2024 yaren8019 benimde bu ay 3 gün gecikti 17 aylık kızımı sütten kestim Dostinex hap kullandım acaba ondan mi . Hiç gecikme olmazdi
yaren8019 arven2024 hap kullanımı da etkiliyor evet bende parol kullandım 4 5 kere acaba o yüzden mi diye düşünüyorum
oglumunannesiyim_- yaren8019 olursunuz merak etmeyin benimde tam bir hafta gecikme oldu test yapayım derken WC de hasta olduğumu gördüm test yapmadım