yaren8019 zerafet88 var gibi yok gibi bacak ağrılarım var hiç bir şey hissetmiyorum kan negatif geldi diye biraz rahatlıyorum sonra kuruyorum kafamda acaba yükselir mi diye korkuyorum bir gelse de kurtulsam şu stresten artık
zerafet88 yaren8019 inşallah her şey gönlünce olsun ben en son papatya çayını içtim oldum zaten sen de içiyormuşsun
sym10 zerafet88 bu ay çoğu kişinin gecikti galiba ya belki havalardan dolayı olabilir bir soğuk bir sıcak bilemiyorum tabi
lamiakus eeeebru bu şekilde korunmayla hamile kalırsak zaten korunmayalım hiç 😅 bizde böyle korunuyoruz mümkünatı yok hamile kalmanın korkmayın o yüzden 😅
Tugcealp yaren8019 valla ben direk doğum da tupleri baglatmayi dusunuyorum 28 yaşında 3 çocuk sahibi olmak biraz zorlicak psikolojik olarak hiç iyi değilim Allah yardımcımiz olsun tabi sağlıkla alayım kucağıma rabbimin gücüne gitmesin
Tugcealp eeeebru bebeğim emmeyi yeni birakmisti d.kontrol hapına başlayacaktım adetimden sonra eşimde geri çekilmezl yöntemi ile korunuyordu çok da dikkat ettik aslında bilmiyorum kalan bir damla bile olabiliyormuş işte birşeyler vesile oluyor sanırım