adasmummy Kaç gündür canıma yetti vallahi dur durak bilmiyo sürekli ağlamalar uyumamalar gece uyanmalar
Pamukhanim_ adasmummy bence var 7 ay 13 günlük 7. Aya girdiğimizden beri gündüzleri kucağımdan inmiyor gündüz uykuları kısaldı sürekli beni istiyor gece de saat başı uyanıyor dış falan da yok bence atak var 13 gündür bittim yani
aden_26 adasmummy 7 ay 10 günlük… Bizde de durum aynı… Geceleri özellikle saat başı uyanmalar yine başladı gün içerisinde de asla tek durmak istemiyor sürekli ağlıyor sürekli beni istiyor yanında. Gündüz uykuları da azaldı
ars9824 adasmummy kesinlikle var 7. Aya girince bebeğim delirdi resmen asla uyumuyordu uykusu olmasına rağmen sürekli ağlıyor kucak istiyordu uykuya aşırı direniyordu ve uykuları 20 dk falandı 10 kez uyanıyordu gece normalde beslenmek için uyanır sadece herşeyden sıkılıyordu başta 2. Dişleri geliyor sandım ama dişi çıkmadı bence ataktı 7 ay29 günlüğüz 2 gündür biraz düzeldi gibi kendi kendine oturup oyuncak falan oynuyor
adasmummy Pamukhanim_ al benden de o kadar. Bizim de görünürde diş yok 7 ay 6 günlük sabah 5 buçukta bi kalkıyo öğlene kadar uyumuyo 2 gibi 2 saat uyutabiliyorum. Gece de saat başı kalkıyo gözler kapalı ağlıyo emziğini arıyor veriyorum atıyo yine arıyo
Pamukhanim_ adasmummy aynı gözler kapalı ağlıyor bizim 1 tane alt diş görünüyor ama diş ağrısi değil yani sabah bizimkide 5 buçukta ayakta uyku yok sürekli huzursuz ne zaman düzelecek acaba
berengulce Kızım 7 ay 11 günlük. Yenidogan döneminde bile.bu kadar sık uyanmadı gece surekli uyaniyor surekliii. Canim kızım hayatımın alarmı😄🫶
adasmummy berengulce gerçekten öyle 😂😂 eşim 6da kalkıyor babasıyla beraber kalkıyo oynuyorlar sabah😂 olan bana oluyo tabi 😂
GirayinAslisi 7 ay 15 günlük bugün bile mal gibiyim geve sabaha ladar 15 20 dakika da bi emmek için uyandı agkiyor fln üst dişlerinin oralar baya şişmiş ağzı da fena akıyor ben dişe bağladım da böyle.olmuyofu birkaç gündür özellikle beni mahvediyor
adasmummy aden_26 gündüz 2 uykuya düşürdüm ben isterseniz siz de öyle yapın 2 uyku 1er saat. Ona rağmen gece kalkıyo ama 😂
adasmummy Pamukhanim_ valla bilmiyorum bacım ya kaç gündür bitik durumdayım ben de diş ağrısı desem diş yok o dur muhtemelen de ama görünürde dişin olması gerekmez mi?
aden_26 adasmummy pazartesi yeni bir doktora başladık bizde.. oda sizin yüzünden geceleri uyaniyor çocuk günde 2 gündüz uykusu yapıp gece 22.30 da uyutun dedi🤦🏻♀️ siz kaçta uyutuyorsunuz
Pamukhanim_ adasmummy bizim görünürde 1 tane var ama 1 ay önce falan göründü o zaman 1 hafta çektik ama bu kadar değildi 1 saat olmadan uyanıyor diş ağrısı gibi değil anlamadım
Pamukhanim_ adasmummy yapıyorum tedagil de kullanıyoruz diştense bunları yapmama rağmen rahatlama yok
adasmummy Pamukhanim_ bende de durum aynı maalesef. Nurse Harvey’s in dentagel diye bi diş jeli var onu araştırıcam bakalım belki o iyi gelir
oykununanneesi adasmummy hiç boşuna alma canım dördüncü aydan beri kullanıyorum ama nooo iyi gelmiyor zaten minicik bişey yazık o paraya tetagil en iyisi
aycoregim adasmummy ben de bu saatlerde uyutursam uyaniyor. Ama gece 10-11 de uyursa 2-3 saat uyanmadan uyuyor olabilir mi böyle birşey
aden_26 adasmummy ban saçma geldi açıkçası çünkü uyku eğitmenleri hiç böyle demiyor.. 22.30 çok geç değil mi? 7 aylık bebek icin