mbuket206 tgcyi yumurta ve patates kızartması o kızartma kokusu var ya kaldı bende 3-4 tane maske takarak yapıyordum daha onu da yapamıyorum kokusunu aldığım anda midem kalkıyor
Seryy_ tgcyi Yemek değilde soğandan tiksinmiştim hatta doğum yaptıktan sonra bile devam etmişti bir süre daha 😣
Seryy_ tgcyi pişirme aşamasına gelememiştim ben 😂 durduğu yerde kokuyordu balkona savurmuştum poşetle beraber 🫣😂
tgcyi umaytoom genelde hep tavuk cevabi geliyor oda kokuyo yaa🤦🏻♀️ ama patates kizartmasi guzeldir ya😁
[silindi] tgcyi diyetisyenim hindi eti önermişti kv pişirdi sağolsun ama ben acayip tiksindim 🤢 yiyemem herhalde bir daha da denemedim. Kurban bayramında da hamileydim kestiğimiz kurban koktu bana normal et yedim kendi kurban etimizi yiyemedim 😬
NazAli tgcyi her şeyden midem bulanıyordu yemeyi bırak kokusu bile midemi bulandırmaya yetiyordu ilk aylarda sadece meyve yiyebiliyordum
tgcyi NazAli ben hamileligim boyunca mide bulantisi ilaci kullandim doguma kadar hemde ama sadece tavuklu patatesten tiksindim