Barancinar Yaseminasil merhabalar Ankara’daki eczane hangisi acaba ben de aynı problemi yaşıyorum ve çözüm bulamadık henüz
Mom8 Bogurtlencicegi kızımda oldu madecassol ile lokalen krem verdi doktor ikisini karıştırıp sürdüm bir de ıslak mendil kullanma demişti
Minnakana Benimde oğlumda var anestol ve madecasol verdi ama anestol fena pişik yaptı onu bırakmak zorunda kaldım, şimdi sadece madexasol sürüyorum
ilykrts Bogurtlencicegi bizde de vardı çok çabuk iyileşti merak etmeyin geçiyor. Anestol ve fitokrem karıştırıp 8 saat arayla sürmüştüm doktorumun önerisiyle
_alya_ Bogurtlencicegi ikisini karistirp mi suruyorsunuz ayri ayri mi. Benim kizimda da var sanirim kakasini yaomak istemiyor. Bi kere kabiz olmustu kanamisti poposu ondan beri yapmak istemiyor ciglik cigliga zorla yaptiriyorum. Halbuki kakasi yumusak. Doktora da gidemiyoruz virusten dolayi. Birinin tavsiyesi uzerine fito aldim hafif gecti gibi. Siz ikisini karistiriyor musunuz bide kac defa suruyorsunuz gunde
ipek7 Bogurtlencicegi benim bebeğime de aynı şey söylendi pişik ve makatta çatlak kremleri kullanınca geçti üzülme
Ahsenp Yaseminasil o ilacın içeriği ne acaba? Benim kızımda da çatlak var eğer geçmezse burda bi eczacıya hazırlatayım. Çok canı acıyor😞
Yaseminasil Ahsenp gliseril trinitrat cnm ankara da altinkan eczanesi istanbul da Istanbul da marmara eczanesi yapıyor majistral (formül ile eczanede hazirlanan ilaç) ilaçtır
Nativist Yaseminasil Merhabalar bebekte makat çatlağı ile ilgili yorumlarınızı okudum da benim bebeğimde de var maalesef kullandığınız krem bebeklere öZgü mü hazırlanıyor acaba
Yaseminasil Nativist maalesef bebeklere özel değil ancsk zaten mercimek tanesinden de az sürüyorsunuz
EsraaK Bogurtlencicegi Benim kanayan yaram. İlk doğumumda oldu ben de 55 gün önce ikinci doğuma mı yaptım. Tekrar tekrar etti. Çok kötü bir şey tuvalette çok zorlanıyorum tek çözüm buldum şey ne krem ne bir ilaç ne de başka bir şey sadece yeme düzeni yemek düzenine dikkat edeceksin bol bol kayısı yiyorum beyaz on beyaz şeker bunlar hayatımdan çıkardım başka türlü geçmiyor. Ya da ben de başka türlü geçmiyor diyebilirim
Symefe33 Oglum 8 aylık 1 haftadır kaka yapmakda zorlaniyor ağlıyor bugün doktora gittik çatlak var dedi kabızlığı geçsin diye incir erik mavi kabak semiz otu yediriyorum bana misin demiyor napacam bilemedim😔
Nativist Yaseminasil peki nerede yaptırdınız hangi eczane ilçe olarak kremi kullandıktan ne kadar sonra geçti
Yaseminasil Nativist kremi kullandiktan 3 gun sonra duzeldi diyebilirim 1 hafta sonra tamamen geçmişti Altinkan eczanesi bahcelievler ankara cnm
Yaseminasil Yaseminasil onemli olan mercimek tanesinden mde az surmeniz fazlasinin cok fazla zarari var bebek dayanamaz bilginiz olsun eczaci zaten gerekli bilgilendirmeyi yapar