Bogurtlencicegi 40 günlük bebeğim var doktor makatta çatlak olduğunu söyledi iki adet krem verdi başına gelen var mı geçici bi durum mu krem harici kantaron yağı sürüyorum bilgisi olan arkadaşlar var mı
sevimli61 Bogurtlencicegi geçiçi bir durum tabi ki kantoran yağı çok iyi geliyor anestol ve madecassol kullanıyordum oğlum da çatlak olduğunu dönemde
sevimli61 Bogurtlencicegi Nur-Caner19 benim gittiğim çocuk doktoru çatlağa hiç bir faydası olmadığını söylemişti sıcak su banyosunun ama ben yine de o dönemde koymuştum
Zeliha66 Bogurtlencicegi anestol ve fito kullandik biz +olarakda popo banyosu yaptirdim. Altini ılık su pamukla temizledi gecti cok sükür.Alerjik mi bebeginiz yoksa kabiz mi
Yaseminasil Bogurtlencicegi geçici bir durum cnm bizde de olmuştu ne kullandıysam geçmedi anestol madecassol fito kantaron hicbiri net olaram fayda etmedi sadece ankarada bi eczane ozel majistral bir ilac hazırlıyor mercimek tanesinden az sürüyorsun 1 hafta sürmeden toparladi hemen çok şükür
Nur-Caner19 Oncelıkle krem sür ve sıcak su banyosu yani dayanabılecegın kadar sıcak suya otur maksat orda sıcaklık çatlağı iyileşmesi procto mu verdi krem doktor
Bogurtlencicegi sevimli61 doktor başka krem vermiş bize bi de ne kadar sürede geçti acaba bebeğimin karnı tok altı kuru ağlamasının sebebi o olabilir mi
sevimli61 Bogurtlencicegi tabi ki olabilir gaz ve kaka yapmaya çalıştıkça canı yanıyordur 10 güne geçmişti ama çatlağın durumuna göre değişir çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Zeliha66 Bogurtlencicegi kakasini yumusatacak seyler yeseniz mesela kayisi hosafi faln belki daha rahat yapinca catlakda kolay iyilesir. Siz hangi kremleri kullaniyosunuz
Bogurtlencicegi Zeliha66 gazı kabızlığı olmasın diye her şeyi seçerek yiyorum benim kullandığım krem de fito ve başka bi krem beraber sürüyorum
Barancinar Yaseminasil merhabalar Ankara’daki eczane hangisi acaba ben de aynı problemi yaşıyorum ve çözüm bulamadık henüz
Ahsenp Yaseminasil o ilacın içeriği ne acaba? Benim kızımda da çatlak var eğer geçmezse burda bi eczacıya hazırlatayım. Çok canı acıyor😞
Semrakrhn38 Bogurtlencicegi canim kizimdada catlak vardi bebek daha kucuk oturamaz ama suya deydirdirginde ise yarar belki sicak su kizama iyi geldi otuttururdum fito ve anestol krem verdi biraz iyi gibi
Esilaelif41 Bogurtlencicegi bizde 1 aylıkken gittik ben bezini değiştirirken poposundan kan geldiğini gördüm doktorumuza bunu söyledim oda baktı makatta çatlak var dedi ıkınmaktan dolayı oluyormus çatlak. 2 krem yazdı ve çok şükür düzeldi Suan 2 aylık olduk sizede çok geçmiş olsun
_alya_ Bogurtlencicegi ikisini karistirp mi suruyorsunuz ayri ayri mi. Benim kizimda da var sanirim kakasini yaomak istemiyor. Bi kere kabiz olmustu kanamisti poposu ondan beri yapmak istemiyor ciglik cigliga zorla yaptiriyorum. Halbuki kakasi yumusak. Doktora da gidemiyoruz virusten dolayi. Birinin tavsiyesi uzerine fito aldim hafif gecti gibi. Siz ikisini karistiriyor musunuz bide kac defa suruyorsunuz gunde