fatmaa12345 organikirmik oğlum hastaydi ama tam iglesemiyor cok oksuruyor suan hava veriyorum oğluma gunaydinnn
feyzatsdmr oncul 9 ay 20 günlük akşam geç uyuyo 10 civarı sabah 8-9 kalkış 11 ilk uyku 4-5 gibi de ikinci uyku tabi bu düzen bazen kayiyo mesela dün aşırı huysuzdu çok geç uyudu vs 🌼
trkmn06 organikirmik 8 de yatıp her saat başı ağlayıp emzirdigim oğlum sabah 5 de uyanıp binayı ayağa kaldıracak tondaki sesiyle evimizi şenlendirmeyi çok seviyor 😅😅😅 Bayram temizliği yapıcam uykusuzu yorgunum bana şans dileyin iyi bir gün olsun 😬😅🥹
momas organikirmik çok kötü bir geceydi üçte uyandı beşe kadar döndü döndü uyumadı beşten sonra ayağımda sallayıp uyuttum 1 saat 30 dakika uyudu sonra kalktık aşırı uykusuzum
oylesinebiri__ momas bizde aynısı uyanıp hiç uyumamış gibi oynuyor bu enerji nereden geliyor bunlara süreli uyaniyor uyumuyor
atesnzm organikirmik uzun zaman sonra çok gazlandı bütüm gece huzursuzdu 6 da kalktık yuvarlanma egzersizleri yaptık şimdi o yatağında uyuyor bende ayakta uyuyorum😂
[silindi] organikirmik sabah 6.30da enneh? sesiyle yanıma döndüm ve bana bakan iki koca çipil göz ve kocaman bir sırıtışla güne başladım 😂
omeri organikirmik maalesef benimki kakasını yapamıyor ikinmasiyla uyandım ama yok kaka falan 1 buçuk aylık
tazeanne45 organikirmik 4. Ay atağıyla saat başı kalkılan ve en sonunda sabah 6 da tamamen uyanilan yeni bir gün merhaba 🥱